selam arkadaşlar kolay gelsin herkese.
bende golf 4 gti var chip tuning yaptırdım ama aracımda 11 derece retard var bu retard nedir ve ne kadarı makbuldur?
selam arkadaşlar kolay gelsin herkese.
bende golf 4 gti var chip tuning yaptırdım ama aracımda 11 derece retard var bu retard nedir ve ne kadarı makbuldur?
11 kw yüksek rakam bence
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
loglarınvarmı koyarmısın pls
www.drecu.com
log var ama nsıl yükleyeceğimi bilmiyorum.satlık bölümünede resimsiz ilan açtığım için de ceza yazdılar bu gün![]()
msn de ekleyebilirsin vtec181@hotmail.com
oz@drecu.com a mail atabilrisin
www.drecu.com
Bende merak ettim şimdi, benim gibi bilmeyenler için biraz daha açabilirmiyiz?
Avans mı bahsedilen?
Vag-com ile göebilirmiyiz? Ne şekilde?
özgür kardeş msn ye eklesene beni sanada msn den göndereyim de şu logları yükleyiver hayrına.
kararmazfevzi@hotmail.com
Bana da mail atabilirsin, bi göz atabilirim: raymanbu@hotmail.com
MSN => raymanbu@hotmail.com
msn ye de ekledim mail de attım buraya yüklenirse daha sağlıklı olur diye düşünüyorum ama ben yüklemesini bilmiyorum.
Log-01'e baktım, burada epey bi parametre log almışsın, ama yanılmıyorsam; sonlardaki 4 değer knock yani avans vuruntularına ait. Buradaki özellikle 3500 değerlerden başlayan 7 derece vuruntu ve 10 değerini bulan vuruntu 1.8t AGU için çok yüksek ve sakıncalı değerler. 6000 devirde 9-10 değer knock kesinlikle sakat bir veri... 7 yıl bindim bu araca...
Yüklüyorum az sonra...
Excel olarak ekleyemedim için screenshot aldım:
Uploaded with ImageShack.us
işaretlediğim yerlerdeki vuruntu verileri yüksek maalesef...
araçta;
k04-001 turbo high flow manifold
emmede dereceli
51 mm düz boru ve golf 4 gti birebir performans eksozu süpersiprint magnum var ayrıca n75 j serisi valf forge dump valve ve k-n kutu içi filitre var.
.
logu iki kez convert etmissin degerler yanlis yunlus gozukuyor temiz bir 01.02-13 logu alip yayinlarsaniz yorumlayalim..
7-8 dereceye civarı retard afr ile tolere edebilir belki ancak 11 çok ciddi rakam, Fakir afr den dolayı motor kırmaya kadar gidebilir,tehlikeli.
Bu arada osmaniyede misiniz ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)