-
bu motorlar jaguarlardada çıkıyor aynı zamanda hatta transitlerinde üzerinden çıkıyor ama turbonun üzerindeki wastegateler farklı birinde turbo mekanik tip diğerinde elektronik wastegate mevcut daha önce jaguarın turbosunun emme palini büyütmüştüm fotolarını bulursam burayada eklerim . Üzerinde garrett vnt tip turbocharger var
-
Çok haşin torklar çıkıyor söyliim..
hayatımda tanıdığım en acımasız motor ((:
-
konuya güncel çekelim :) bende bu aralar pd130 bakıyorum fakat yok piyasada bulamıcam gibi. Aynı zamanda mondeolarda çok dikkatimi çekiyor hem bulunabilirliği fazla hemde golf-bora dan daha dolu bi araba.
2260 ile bu motor nasıl olur hiç ama hiç örneğini görmedim o kadar da baktım :)
-
Manifold turbo ile bütünleşik, o yüzden biraz işlem yapmak gerekebilir büyük turbo için. Bir de yüksek torklarda çift kütleli volan sıkıntı çıkarabiliyor, onun yerine transit volanı uygulanıyor.
-
Otomatik şanzımanı berbat saatli bomba gibi. Motoru sesli. Başka birşey diyemiyorum.
-
Elimde gtb2260vk turbo mevcut bu mondeolar cok hosuma gidiyor tam sleeper olur :) 2.0 barda 220-230 cikarsa yeter bana fazlasinda gozum yok roll arabasi yapmicaz :)
ben zaten manuel olanlarla ilgileniyorum. Jatcolar iyidir aslinda ama bilemiyorum.
Pd motorlu araba yok piyasada bunlarada bakiyorum ayni zamanda. Motor ici nasildir acaba piston kollari zayif mi bunlarda