User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
89 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Evet yine bi turbo konusuyla karşınızdayım

JusticeForAll
    Misafir

Evet yine bi turbo konusuyla karşınızdayım

arkadaşlar 206 gti aracımı turbolamakdan vazgeçtim sizin önerileriniz doğrultusunda yani bunun mantıklı olmayacağını falan söylemıstınız konu hakkında baya araştırma yaptım ve bu karardan vazgeçtim. sizde baya yardımcı oldunuz. şimdi kafamızda bitane doğan veya şahin alıp turbolamak var yeni kasalardan. enjeksiyonlu olması şart mıdır yani yoksa karbüratörlü motoru turbolayamaz mıyız ?

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1998corsa nickli arkadaşın aracı turboluydu sanırım konuyu görürse yardımcı olur yada pm atabilirsiniz
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı _driver_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1998corsa nickli arkadaşın aracı turboluydu sanırım konuyu görürse yardımcı olur yada pm atabilirsiniz
    konularını incelemıstım hatta az önce ılanınada baktım görünce yazacakdır muhakkak. Şahin doğan uyumlu komple turbo kit - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 89638187 bide bu kit işimze yarar mı

JusticeForAll
    Misafir
    veya bi çakal kasa e30 3.16 turbolansa nasıl olur onlarda ucuza mal edebilir miyiz şahine göre ? yani kafamızdaki plan arabayı ucuz alıp ustune max 5-6 bın tl harcayıp turbolu bınmek zaten hafta sonları binicez

TurboJDM
    Misafir
    neden karbüratörlü turbolama sorusundasın? başka bi araç mı alacaksın?

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı TurboJDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden karbüratörlü turbolama sorusundasın? başka bi araç mı alacaksın?
    bulduğumuz fiyatlardaki araçlar karbüratörlü o yüzden diyorum. yani şahinler doğanlar bazı 3.16lar vs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeForAll Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konularını incelemıstım hatta az önce ılanınada baktım görünce yazacakdır muhakkak. Şahin doğan uyumlu komple turbo kit - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 89638187 bide bu kit işimze yarar mı
    bu kit iş görür de, kaç bar basıcaksınız sağlam yürümesi için ? böyle bir projede 120 130 hp kesmez heralde

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kit iş görür de, kaç bar basıcaksınız sağlam yürümesi için ? böyle bir projede 120 130 hp kesmez heralde
    en azından 160 170leri görsek fena olmaz 130 bg iş görür ancak zaten kendı aracım 140 bg en azından 3.20lerın kafasına vursun ama 2-3 milyarada anca bu elde edilir orasıda öyle

TurboJDM
    Misafir
    hep turbo tofaş deyince şu video akılma geliyooo

BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en azından 160 170leri görsek fena olmaz 130 bg iş görür ancak zaten kendı aracım 140 bg en azından 3.20lerın kafasına vursun ama 2-3 milyarada anca bu elde edilir orasıda öyle
    motor stock ise bu araçlardan kesinlikle anlamam ama o güçler bile çıkmayabilir.. Dediğiniz güçler için kesinlikle forged motor toplanması lazım.. Karbüratörlü olmuyorsa Enj. çevriliyordu sonradan .. araç + 2-3 bin lira ile pek olacak iş değil en azından o paraya corsanızı yükleseniz daha iyi sonuç alırsınız

JusticeForAll
    Misafir
    motor stock ise bu araçlardan kesinlikle anlamam ama o güçler bile çıkmayabilir.. Dediğiniz güçler için kesinlikle forged motor toplanması lazım.. Karbüratörlü olmuyorsa Enj. çevriliyordu sonradan .. araç + 2-3 bin lira ile pek olacak iş değil en azından o paraya corsanızı yükleseniz daha iyi sonuç alırsınız
    corsa abimin o stock spec işe git gel bende 206 gti var. ama şahini 130 140 bgler bile iyi yürütmez mi yani araç sonuçda hafif olacak sökeriz bizde sağını solunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    corsa abimin o stock spec işe git gel bende 206 gti var. ama şahini 130 140 bgler bile iyi yürütmez mi yani araç sonuçda hafif olacak sökeriz bizde sağını solunu
    yürümesine yürür, yanlar vs. ama verilen paraya değer mi ? Gti'ı neden turbolamayı düşünmüyorsunuz ? 5-6 bin tl araba olsa 5 de harcansa en az 10 bin tl çıkacak

JusticeForAll
    Misafir
    yürümesine yürür, yanlar vs. ama verilen paraya değer mi ? Gti'ı neden turbolamayı düşünmüyorsunuz ? 5-6 bin tl araba olsa 5 de harcansa en az 10 bin tl çıkacak
    gtiyi turbolamaya niyetlendik herkes yapma işe yaramaz işte 0.6 barda en fazla 220 falan olur belki görmez gibi karamsar davranınca bizimde hayaller suya düştü malesef. bayağı araştırıp kafa yorduk daha gti turbolayan yok türkiyede. 10-12 bin tlyi gözden çıkarmak gerekıyor gtiyi turbolamak için. yani arabamı satıp 12 koysam ustune 250 bglık bı araba alırım zaten. ama suda var ıse gıdıp gelırken kullanacagım bi araba + bide turbolu araba olacak zaten turbolu arabayı gundeıge kullanmayı düşünmüyorum benzinli olacak

TurboJDM
    Misafir

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı TurboJDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger gercekden ısın altında bısey yoksa almayı düşünüyorum.benzin pompası ve regülatör yokmuş onlarıda kendım alır takarım

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    500 lıraya alıcagın turbo kıtınden hıcbır yarar bekleme derım bosuna 500 lıranı cope atarsın...

cgr328 nıcklı cagrı var ona sor sana en guzel cevabı o verır kendılerı 2 adet proje yaptı

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dogan slx alırsan 200 sx s13 pistonları cuk diye uyuyor

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç bi işlem gerekmiyormu s13 pistonları için sıkıştırma falan noluyor bir bilginiz varmı acaba çok ilginç geldi merak ettim

TurboJDM
    Misafir
    500tl turbo kit bence güzel yani hadi olsa olsa turbo sorunlu olur oda 2. el 500 tlye turbo bulursun.arkadaş demiş herhangi bir sıkıntı yok diye ara konuş istersen.

Sökmek dedinde aklıma 07 SK 115 geldi. sadece sürücü kolduğu var bu araçta ama satılalı çok oldu artık o bi efsane. son durumu hakkında bi bilgim yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)