Masallah Duhancigim daha ne olsun
6000-7000 arasindaki dalgalanma oralarda retard aldigina isaret ediyor ama tabi bakmak lazim oralarda bir git geller yasanmis
bir 100-200 olcsen super olucak aslinda.
Masallah Duhancigim daha ne olsun
6000-7000 arasindaki dalgalanma oralarda retard aldigina isaret ediyor ama tabi bakmak lazim oralarda bir git geller yasanmis
bir 100-200 olcsen super olucak aslinda.
gayet başarılı turbo back egzoz ile 240 lara yaklaşır
Teker gucundekı durum anlatılmış,her aracta oyledır ztn.. gercek gucu gormek ıstıyorsanız teker gucu egrısıne bakın sona kdr duz gıdıyorsa cok ıyıdır..![]()
İnşallah kardeşim yakın zamanda
ilk fırsatta bir p-box yakalayabilirsem bende çok istiyorum
Kardeşim valla bende seninle çok denemek istiyorum, inşallah tez zamanda yollarımız kesişir
Evdeki press kalktı üzerimden abiilk uygun olduğum hafta sonu çıkabiliriz, yanlız hep benim arabaya roll konusu açıyoruz sıra sende artık
Hocam .14 tsi manuel için Revo'da stage 2 çıkmadı daha
İnşallah Cem
Değerli yorumların için teşekkür ederim.
Raşit abi görüştüğümüz zaman loglarıda alırsak süper olur![]()
Konuyu alevlendirmek istemem fakat şunu sorayım, mesela bu 6000-7000 devir arası soruna 1 e 1 revo karışabiliyor mu? Custom yazdırma şansınız var mı?
Yoksa şayet Özgün gibi 1 e 1 yüzyüze görüşebileceğin bir tuner tavsiye ederim.
max. olarak 6000 rpm çevirip bir üst vitese geçiyorum , 6000 rpm sonrası teker gücünde düşüş başlıyor. Kısacası 6000 rpm üzeri uğraş benim adıma çokta önemli değil. Yazılımımdan memnun olduğum için herhangi bir değişim düşünmüyorum. Tavsiyeniz için yinede teşekkür ederim
Cahit ben arabamın stock yazılımlı hali için konuşmuştumStock yazılımlı hali ile benim seni yakalamam imkansız
Kuzu'nun maaşallahı var stock 1.4 tsi'cılara pek denemelerini tavsiye etmiyorum
![]()
Abim maşallah, Allah nazarlardan korusun, daha iyi olacak inşallah
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
1.4 motor için çok başarılı sonuçlar, araç hem de manuelmiş tam benim kalemim, güle güle kullan aracını.
tgelin bende Teker gücü var![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Oncelikle masallah kazasiz belasiz binin ama benim anlamadigim birsey var 228 HP ler egzost takinca 240 HP ler bana inandirici gelmiyo
bu gune kadar bircok rocco ile denedim 240 HP olan ustuyum diyen ile aynada gormekte zorlandim dbn ve yolda denemeden dyno bana pek birsey ifade etmiyo
bu gune kadar hic bir aracimi cikarmadim ama Özgunlerin dukkanda araci cikarticam cunki oldukca gercek sonuclar cikartiyo pasaoglunun dyno bana biraz bol keseden gibime geliyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)