Arkadaşlar birkaç haftadır süpercharger olayına takkın durumdayım sebebine gelirsek bircok nedeni war ama en basta gücün herzaman ayak altında hazır bulunuyo olması ve devir çevirmek istememem geliyo 5500 - 6000 en fazla 6500 gibi devir çeviricem ayriyetten sistemde lpg de olucak o yüzden gerektiğinde sc yi devreye sokup gerektiğinde çıkartıcam (mersolardaki debriyajlı kasnaklardan yararlanarak) son olarak ses olayı beni bitiriyo![]()
herhangi bi şekilde drag kovalama gibi bi niyetim yok zaten artık iyicene moku çıktı yıllardır doğru düzgün bi organizasyon görmedim belki roll olabilir araç hergün kullanılan günlük kullanımlık bi araç olucak ve tüplü olucak herhangi bir şekilde hacim artışı da düşünmüyorum aracım ef civic hb mekanik işi vs. Sorun değil allaha şükür elimden gelir custom ayak vs. De çok rahat hallederim ondan yanada sıkıntım yok amacım sıkıldığım zaman gaza bastığımda giden bir aracım olsun bana her allahın günü sorun çıkartmasın ayriyetten her yıl muayene war sc ile muayeneden geçmesi daha kolay olur gibi bir düşüncede kafamda var bilmiyorum nekadar doğru
Şimdi bu bilgiler ışığında öğrenmek istediğim herhangi bir 1.4 motora eaton62 gibi büyük bi sc takılarak 200 hp ler elde edilebilirmi?
Edilemezse niçin edilemez edilirse nasıl bir yol izlemek gerekir
Takma etme orjinalliğini bozma turbo yap daha iyi daha az paran gider gibi şeyler yerine bu konuda bilgili arkadaşlardan teknik bilgiye ihtiyacım war şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler