merhaba arkadaslar 98 model 5.28 otomatik aracimizi canlandirmak istiyoruz. aracimin motor sifir durumda motor icine girmeden neler yapabiliriz ve maliyeti ortalama ne olur (aracin otomatik kalmasi sart )5-6 binlik bir butce ile bu is cikarmi ?
merhaba arkadaslar 98 model 5.28 otomatik aracimizi canlandirmak istiyoruz. aracimin motor sifir durumda motor icine girmeden neler yapabiliriz ve maliyeti ortalama ne olur (aracin otomatik kalmasi sart )5-6 binlik bir butce ile bu is cikarmi ?
6000tl bütçe yeterli dilersen bende hazır kitte var ara görüşelim 05387908667
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
mmalesef abim otomatikcidusuk basinta binecegiz mecburen hatta otomatik sanziman nereye kadar dayanir bilmiyorum 300 se 300 binecegiz.
300 se derken? 192 hp den 300 hp ye SC ile çıkmak zaten zor bir de düşük basınçlı olacak diyorsun, üzerindeki otm. vitesin en güçlü kullanıldığı araç 231 HP bunu unutma ayrıca e39 ların belki de en zayıf yeri otm. vitesidir...
eray daki kit 07 basiyormus 2.5 motorda 290 vermis bizde 300+ aliriz sanirim ama sanziman korkutmuyor degil yapilmis ornekleri varmi acaba ?
bence bu konuyu biraz daha araştırın, 0,7 bar düşük değil... düşük bar basacağım 0,7 yeter dediğinizden ben şunu anlıyorum o SC aslında 1,5 bara kadar yolu var... hangi SC ymiş merak ettim cidden...
Superchargers - VF Engineering - BMW - E36 3 Series 92-99 - 328 96-98 - VF Engineering - BMW 328 Supercharger Kit - KMD Tuning & Engineering
VF nin kitinin performansını ve de neler gerektirdiğini görebilirsin burdan...
sc nin do dediginiz basinclari basamayacagini biliyorum. 0.7 turbolarda oldugu gibi stok motora sorun yasatmaz kaatindeyim ama vites mevzusunu bilemem eraydaki 0.7 basiyormus ben buna basinc olarak dusuk dedim diger arabamdaki 30r i 1 barda kullaniyorum 1.6 ya zorlarim gibi birsey kasit etmemistim. kulaktan duyma benim bildigim sc ler 0.4, 0.5 gibi kullaniliyor.
linkteki SC yi inceleyin 0,4-0,5 bar için bile neler lazım görün bence... ayrıca 2,8 motorları modladığınızda 2,5 lardan daha fazla verim almazsınız...
Bence 0,7 de motorda hiç bir sıkıntı çıkarmaz örneğide çok etrafımızda Turbo ile 0,6-0,7 basan ama 1 bar kesin patlar,sanzuman Manuel olması lazım bence otomatik dayanmiyacaktir
SARIBAŞ PERFORMANCE ANTALYA
MATADOR-M50 3.25 TURBO
0-402 mt 11.069
VF nin kitinde neden tork aynı kalmış, öyle saçma iş olmaz abi kusura bakmasınlar
Rotrex'te 270hp vaad etmiş mesela merak edipte baktım şimdi,
Rotrex A/S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)