1.8T longitudinal motorlar için yani dikine konumlandırılmış K04 turbo var elimde düşünürseniz pm atın
Printable View
1.8T longitudinal motorlar için yani dikine konumlandırılmış K04 turbo var elimde düşünürseniz pm atın
k04-015mi yoksa k04-023mü ?
alperin setupdaki ve 280+beygirlerin alınabileceği turbo k04-023
İsteyen olursa 1.8T için komple gt2871R lı kit verebilirim :D
gt2871 turbo, custom manifolt, 7.5lt intercooler, 630cc siemens deka, walbro benzin ponpası (orjinal), forge 008 dv, aem wideband, aem egt, boost göstergesi (hangi marka olduğunu unuttum :D) 3' housing, aem dryflow filitre, 76lık komple egzos sistemi ve son susturucu (iskender usta el yapımı) aem methanol kit, turbo timer, oil tank, forge mauel boost controlle, yag su hortumları tam takır şekilde, yazmayı unutmuş olduğum parçalarda olabilir, şuan hali hazırda çalışır durumda test edilip teslim edilir. Parçalar ayrı ayrı satmıyorum :D
kardeş valla uğraşmamak için komple satıyorum, ya arabanın üzerinde arabayla satıcam yada tüm donanımı tek seferde söküp bir seferde uğraşmadan vericem, aracıda standart şekilde satarım, biliyorsun satılık olan bir kaç gayrimenkulde var hangisi önce satılırsa diğerlerinin satışını durdurcam, kısmet bakalım hangisi. komple kit için pm atıyorum.
bu k04-023 sadece cupralardamı var??? s3,tt 225 'liklerde aynı heralde doğru mu ???
ne çok malzeme varmış yaa, elinde 2.7 motorlar için en ufak birşeyi olan varsa haber versin o zaman :D Piston-egzoz subabı-şanzıman gibi birkaç parça alabilirim.. :)
Ayrıca kullanılmış kullanılmamış farketmez, isterse kırık olsun, GT35 üzeri turbo lazım
Benzin pompası var efem. 1.8T 225'in orj pompası, sıfır kondisyonunda :) :)
Satılık konusuna dönmüş başlık :) Ben de birşey sorayım;
İkinci el, düzgün kondüsyondaki oem k03'ler kaç para ediyor?