Arkadaşlar aracımı turbolamak istiyorum,parça konusunda kararsızım,bütçem de kısıtlı..
Hem marka hem de fiyatlarıyla liste yapmak istiyorum ki buna göre bütçemi ayarlayım..
Düşüncelerinize açığım.
edit: araç 9bin kmde 1.4 16valf
Arkadaşlar aracımı turbolamak istiyorum,parça konusunda kararsızım,bütçem de kısıtlı..
Hem marka hem de fiyatlarıyla liste yapmak istiyorum ki buna göre bütçemi ayarlayım..
Düşüncelerinize açığım.
edit: araç 9bin kmde 1.4 16valf
bütçeniz nedir. Bi de araç sizin mi ailenizin mi?
IN BOOST WE TRUST
araba yeniyse bence bu işe girişme , basacagın bar la aileden yiyeceğin dayak ve laf doğru orantılıdır.
Bana sorarsan taktığın her şeyi sök, en boş haliyle sat veya takasa gir dizeli ile, sonra ne yapacaksan ona yap.
yaş mevzuna neden takılıyor insanlar?
ben zamanında floryada, yeşilköyde 15 - 16 yaşında, m3, impreza sti vs arabalara milyarlarca para harcayan genç arkadaşlar tanıdım![]()
ben yaşa istinaden öyle mesaj attım , niye dersen orda yazdıgımı ben yaşadım ondanarabayı satma.nos bas
Manifolt turbo çıtırdan üflersin ama 1 bar fazla değil mi ?
atmosferik bir arabayı turbolamak genelde motor kırmayla sonuçlanır benim fikrimi sorarsanız arabanızı satıp turboya harcayacağınız parayı üstüne koyup orjinal turbolu araç almanızdır
Bence çıtırdan mod için 10.000 tl diyebiliriz,Motor içi yapılmazsa kırılması an meselesi biliyorsunuz
Coğrafya kaderdir
1.3 , 1.4 ler basıp 200 - 210 hpler almak orta bi bütce ile hayal ötesi olur çünki 1.4 motor için kol piston bulman çok sıkıntılı kalın conta veya başka bi aracın pistonu üzerine k03 ile 1 bar civarı basarsan 140 150 hpleri alabilirsin ama yazıldığı veya tahmin ettiğinden daha meşakkatli bununlada bitmicek elektronikden dolayıda baya zorlanıcaksınız gaz kelebeği göstergeler esp ikaz lambaları beyin vs. Ayriyetden yaptırıcağın ustada çok önemli bütce olarak min. 10k civarı tutar
Arabanı takas ile GTI yada VTS gibi birşey ile değiştir derim kısaca.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Aynı haltı ben yedim zamanında. hiç gerek yok böyle şeylere. En kısa yoldan aracını satıp turbolu bir araba al yazılım filtre egzoz hayat bu de. Sanırım aracını satsan 2. el 1.4 tsi 140 ps 2007 model civarı golf alabilirsin. Yazılım filtre egzoz 210-220 hp güzelce bin.Benim ağzım yandı senin yanmasın..
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)