Merhaba
Aracım 98 model bir s70 t5... Bildiliğim kadarıyla 0,7 barda 226hp güç veriyor. Ben 0,9 diye biliyordum lakin Kelalper 0,7 diye düzeltti beni.
Bugün OBD cihazıyla telefona bağladım ve çok yüksek bir değerle karşılaştım. araç 1,8 hatta 1.9 bara kadar yükseliyor sonra 1,2-,1,4 bar civarında devam ediyor gaza yüklenince. Aracın çalışmasında bir sarsıntı veya yanan bir lamba falan yok. Gidişi bana eski aracımdan sonra zayıf geliyor ama normaldir, o 2.3t5 bu 2.0t5 o manuel bu otomatik... Lakin daha iyi gitmesi gerekirdi diyede düşünüyorum...
Sizce bu yüksek basıncın nedeni neler olabilir? Yakıtımda çok yüksek doğal olarak...
Alette sorun var derseniz, 1.2peak görmesi gereken ecufast yazılımlı minicooper S'i 1 bar gördü peak olarak, oda 0,9da tutunuyor... yani ölçse az ölçmesi lazım...
Nedir düşünceleriniz? Araç gayet temiz, motoru açılmamış zorlanmamış bir araç... son 2 senedirde çok kullanılmamış yatmış genelde... Duman atma vs problemlerimde yok. Bakımları yeni, yani yağı suyu bujisi ıvırı zıvırı...