User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
49 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Turbo Acil Yardım

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Red10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabahtan gidip parçaları aldım tek tek garett 3071 turbo +garett intercooler westgate aem wideband defi boost controller defi turbo timer manifold yapılıyor sona hks hi-power gelicek yarın diğer egsoz işleri için iskender ustaya gidicez dereceli egzantrik siparişi verildi duruma görede wisecodan piston set siparişi yapılıcak şuanlık beklediğim 3 4 parça var yarında onları alıcam gidip bi arkadaşımın vasıtasıyla çok iyi bi ustada nazımızı geçirip pazartesi bırakıcaz cumartesi alıcaz arabayı bütün işlemler bittikten sonra yaptırdığım yeri dyno verileri vs herşeyi paylaşıcaz kısmetse motoruda açarsak 200 225 hp arası bekliyoruz
    3071 mi ? 0.6 bar için ?

Red10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alihan_27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle küçük hacimli dizellerin turbosu ile bu iş olmaz. Hatta bu öyle 1 haftada filan hiç olmaz. Sanayiye girersin tıstıs sesleri, seni geçen elemanları geçme hayaliyle ustalar seni yolarlar kusura bakma, sana dost tavsiyesi bu işe böyle girişme. Araştır nedir, nediğildir, birsürü proje konusu var forumda, turbo yapanlar ne alıyor, ne değiştiriyor hangi ustalarla çalışıyorlar iyice öğren sonra takıldığın yerleri sor.

Yoksa daha önceden olduğu gibi benzer konularda da 10-15 bin lira maliyet çıkarıldığında vazgeçeceksin. İyi geceler.
    ben yapmak istediğim hiç bi işten maliyet açısından kaçmam önemli olan hayallerim ve zevkim para herzaman kazanılır... hayırlısıylada başlamış olduk ve inanın 10 lirayı bulmıyacak şekilde hesap çıkarttık dostlarım abilerim sağolsun çok iyilikler yaptı...
    Ride Or Die

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3071 mi ? 0.6 bar için ?
    çok uyguna geldi ayrıca dediğim gibi motorada girmeyi düşünüyoruz artık 0.6yla kalacağını pek sanmıyorum...
    Ride Or Die

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hondafatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla özgüveninize hayran kaldım inşallah hakkınızda hayırlısı olur yanlız 5 msjdan sonra bu kadar çabuk ve hızlı bir biçimde parça listesi oluştup vede almak büyük bir cesaret örneği inşallah dilediğiniz gibi olur arabanız.
    benim araştırmam yada parça sorgulamam tabikide burdaki msjlara göre değil işin erbabı kişiler sağolsunlar yardımcı olup güzel yerlere yönlendirdiler bizde üstümüze düşeni yapıp ödemeyi yaptık
    Ride Or Die

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yapmak istediğim hiç bi işten maliyet açısından kaçmam önemli olan hayallerim ve zevkim para herzaman kazanılır... hayırlısıylada başlamış olduk ve inanın 10 lirayı bulmıyacak şekilde hesap çıkarttık dostlarım abilerim sağolsun çok iyilikler yaptı...
    Umarım isteğin gibi birşeyler çıkar ortaya. Yüklü alfa görmüş olurum. Uygulama fotolarıda çekersen enazından alfadan korkanlara yol göstermiş olursun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alihan_27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarım isteğin gibi birşeyler çıkar ortaya. Yüklü alfa görmüş olurum. Uygulama fotolarıda çekersen enazından alfadan korkanlara yol göstermiş olursun.
    tabiki her aşamada paylaşım yapıcaz hayırlısıyla biterse güzel video dyno vs de paylaşıcaz
    Ride Or Die

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    iskender ustada nası sıra alabildiniz hayret

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok uyguna geldi ayrıca dediğim gibi motorada girmeyi düşünüyoruz artık 0.6yla kalacağını pek sanmıyorum...
    Çok kullanışsız bir devir bandı olacak .Bu işte uygun rakama bulduğun parçalarla ilerlemen doğru değil.

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3071 i cok gec doldurucak, ztn araban devir cevirmiyor...bunun icin acele etme diyor insanlar, biraz daha arastirsaydin keske...
    isletim sistemi ne olacak? dereceli egzantrik'e gerek yoktu mesela bu setup icin gereksiz masraf yapmissin...benzin olayini nasil cozceksin? su forumda arastirsan biraz o da yeter..
    06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzin pompası,enjektör,belki bobin buji,şanzuman ne kadar dayanabilir 3071e ne kadar dayanacak o makine sadece pistonla bitiyor mu o iş vs vs.İnşallah sorunsuz güzel bir şekilde tamamlarsın.Alfadan bıkmış biri olarak başarılar diliyorum.

alperkirman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orjinalden turbolu araçlarda turbo büyütme işlemi bile taktım oldu hop 250 olmuyor
    dikkatli davranıp aracın sağlığından ödün vermeden işlem yapmak hem maliyet olarak ( kır tekrar yap olmadan ) hemde sinir hastalıkları için daha iyi ...
    Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.

ANIL ERCAN
    Misafir
    Aracı satıp fabrikasyon turbolu bi araç almak daha mantıklı bence. İşin riskleri felan bayagı bi var. Ama tabi zevk sizin istek sizin araba sizin Yapmayı kafaya koymussanız Simdiden basarılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke önceden şu konuyu bi okusaydın..
    http://www.techturkey.com/forum/asir...cin-turbo.html

0.6 bar için 3071 mi ?? kaç binde gelicek acaba o turbo keşke ucuza buldum diye hemen almasaydın inanılmaz kullanışsız bi devir bandın olucak, neyse artık parçalar alınmaya başlamış hayırlı uğurlu olsun....
    peki benzin pompası enjektörler beyin ve benzin hatları için ne düşünüyosun gücü yere nasıl aktarıcan debriyajın sıkıntı çıkarmaz değil mi ??
    Alıntı fastuncle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ONLY MODS CAN JUDGE ME

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş sen o arabaya hiçbirşey takmadan direk sat.git 1.8t bi vag al hem ucuz hemde elindeki malzemelere daha uygun a3-a4 vs o parçalarıda direk ona tak..yoksa senin 10 bin olarak yaptığın hesap çarşıya çıkınca baya yükselir..

bu işte herşey para değil sadece para harcıyarak sorunlarla başa çıkamazsınız...

hayallerini suya düşürmek istemem ama senin setup ın sonu tamamiyle hüsran vede çöpe giden min. 10 bin tl şu anda

OMTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam param var ben bu işi deneye yanılada olsa öğrenip yürüteceğim diyor. deneyince anlayacak. bize artık akıl yada tavsiye vermek düşmez ki danıştığı illaki başka birileri daha vardır.. ama manevi olarakta köstek olmayalım lütfen. satıp 1.8t al onu al bunu al tavsiyeleride bana garip geliyor açıkcası. hepimizin doldurduğu arabaları satıp üstüne para koyup m6ya lamboya binmesi gerekir. araba satmak, bir müddet arabasız kalmak, temiz araba bulmak, onu alıp yüklemek çok daha zor. hiç değilse sevdiği, geçmişini bildiği arabayı yüklemeyi seçmiş, hiç denenmemiş bi araç üstelik, inatta etmiş bize başarılar dilemek düşer İyi projeler.. detayları bekliyoruz.
    OTOBULL GARAGE

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OMTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam param var ben bu işi deneye yanılada olsa öğrenip yürüteceğim diyor. deneyince anlayacak. bize artık akıl yada tavsiye vermek düşmez ki danıştığı illaki başka birileri daha vardır.. ama manevi olarakta köstek olmayalım lütfen. satıp 1.8t al onu al bunu al tavsiyeleride bana garip geliyor açıkcası. hepimizin doldurduğu arabaları satıp üstüne para koyup m6ya lamboya binmesi gerekir. araba satmak, bir müddet arabasız kalmak, temiz araba bulmak, onu alıp yüklemek çok daha zor. hiç değilse sevdiği, geçmişini bildiği arabayı yüklemeyi seçmiş, hiç denenmemiş bi araç üstelik, inatta etmiş bize başarılar dilemek düşer İyi projeler.. detayları bekliyoruz.
    burda konu açıp soru soruyorsa bizde mantıklı olanı söyleriz hayal aleminde yaşamaya gerek yok sonucta o projenin sonu belli o kadar para o kadar emek boşa gidecek.burdaki çoğu kişi bunu bildiği için yazıyor burdaki insanlar o maceralardan çoktan geçtiği için yazıyor aynı sıkıntıları tekrar tekrar yaşamaya gerek yok amerika keşif meselesi..

manevi olarak köstek derken biz burda adama yazsak aslansın sen yaparsın tak turboyu bas basıncı olsun 400 hp vs vs bu adam iki gün sonra gelipte sövmezmi sizin forumunuzundaa bildiğinizindee bileceğinizindee diye.biz olacakları söyleyelimde canı ne istiyosa onu yapsın

he derseki bende para paket sıkıntı yok maksat alfa yürütmek o zaman a dan z ye alfanın herşeyini değiştirecek keyfine bakacak

OMTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...he derseki bende para paket sıkıntı yok maksat alfa yürütmek o zaman a dan z ye alfanın herşeyini değiştirecek keyfine bakacak

Adamda bi nevi bunu söylemiş zaten. gt30 turboyla .5-.6 barda o arabanın yürümeyeceğini saçmasapan bi yerde boost gelip devir çeviremeden tükeneceğini tecrübe etmiş herkes biliyor Kişisel sebeplerle 1 haftada bitireceğim bu arabayı para sorunu yok deyince niyetin alfa yürütmek olduğu anlaşılıyor arkadaş hangi turboyla nerde basınç gelip, sıkıştırmasını, whpsini spoolunu bilmiyor bile olsa nakit 10 bini üstüne koyup yürütecek araç alınabileceğini biliyordur ama almadığına göre hedef alfa.. Buraya konu açıp sorup daha cevap bile gelmeden parçaları temin ettiği içinde şu an zaten foruma sövmesi gibi bi durum olamaz. yardım isteyen herkese yardım edilmek için bu forumun var olduğuda aşikar..
    OTOBULL GARAGE

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baya hızlı bir ilerleme olmus konunun basını okuyunca yalan olanlardan olucak sandım , ama cok hızlı yürümüssünüz , insallah beklediginiz gibi olur , arkadaslar turbo ya saldırmıslar ama hesaplarınıza uymassa hızlı bir sekilde baska bir taneyle degistirebilirsiniz ... büyük bir idda var sanırım bu kadar hızlı ilerledigine göre

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    blokla kapağın arasına 1 2 mm kalınlığında conta şeklinde bi parça koyarsanız sıkıntı çıkmaz ama nerde ne olcağı beli olmaz turbo bu motorunu kaldır ata olabilir güzel bi yağlama lazım çok pro yapılan turbo arablarda bile sıkıntı çıkıyo
    2000tc king

Batuhan Sayın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)