3071 i cok gec doldurucak, ztn araban devir cevirmiyor...bunun icin acele etme diyor insanlar, biraz daha arastirsaydin keske...
isletim sistemi ne olacak? dereceli egzantrik'e gerek yoktu mesela bu setup icin gereksiz masraf yapmissin...benzin olayini nasil cozceksin? su forumda arastirsan biraz o da yeter..
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Benzin pompası,enjektör,belki bobin buji,şanzuman ne kadar dayanabilir 3071e ne kadar dayanacak o makine sadece pistonla bitiyor mu o iş vs vs.İnşallah sorunsuz güzel bir şekilde tamamlarsın.Alfadan bıkmış biri olarak başarılar diliyorum.
orjinalden turbolu araçlarda turbo büyütme işlemi bile taktım oldu hop 250 olmuyor
dikkatli davranıp aracın sağlığından ödün vermeden işlem yapmak hem maliyet olarak ( kır tekrar yap olmadan ) hemde sinir hastalıkları için daha iyi ...
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Aracı satıp fabrikasyon turbolu bi araç almak daha mantıklı bence. İşin riskleri felan bayagı bi var. Ama tabi zevk sizin istek sizin araba sizin Yapmayı kafaya koymussanız Simdiden basarılar![]()
keşke önceden şu konuyu bi okusaydın..
http://www.techturkey.com/forum/asir...cin-turbo.html
0.6 bar için 3071 mi ?? kaç binde gelicek acaba o turbo keşke ucuza buldum diye hemen almasaydın inanılmaz kullanışsız bi devir bandın olucak, neyse artık parçalar alınmaya başlamış hayırlı uğurlu olsun....
peki benzin pompası enjektörler beyin ve benzin hatları için ne düşünüyosun gücü yere nasıl aktarıcan debriyajın sıkıntı çıkarmaz değil mi ??
kardeş sen o arabaya hiçbirşey takmadan direk sat.git 1.8t bi vag al hem ucuz hemde elindeki malzemelere daha uygun a3-a4 vs o parçalarıda direk ona tak..yoksa senin 10 bin olarak yaptığın hesap çarşıya çıkınca baya yükselir..
bu işte herşey para değil sadece para harcıyarak sorunlarla başa çıkamazsınız...
hayallerini suya düşürmek istemem ama senin setup ın sonu tamamiyle hüsran vede çöpe giden min. 10 bin tl şu anda
Adam param var ben bu işi deneye yanılada olsa öğrenip yürüteceğim diyor. deneyince anlayacak. bize artık akıl yada tavsiye vermek düşmez ki danıştığı illaki başka birileri daha vardır.. ama manevi olarakta köstek olmayalım lütfen. satıp 1.8t al onu al bunu al tavsiyeleride bana garip geliyor açıkcası. hepimizin doldurduğu arabaları satıp üstüne para koyup m6ya lamboya binmesi gerekir. araba satmak, bir müddet arabasız kalmak, temiz araba bulmak, onu alıp yüklemek çok daha zor. hiç değilse sevdiği, geçmişini bildiği arabayı yüklemeyi seçmiş, hiç denenmemiş bi araç üstelik, inatta etmiş bize başarılar dilemek düşerİyi projeler.. detayları bekliyoruz.
OTOBULL GARAGE
burda konu açıp soru soruyorsa bizde mantıklı olanı söyleriz hayal aleminde yaşamaya gerek yok sonucta o projenin sonu belli o kadar para o kadar emek boşa gidecek.burdaki çoğu kişi bunu bildiği için yazıyor burdaki insanlar o maceralardan çoktan geçtiği için yazıyor aynı sıkıntıları tekrar tekrar yaşamaya gerek yok amerika keşif meselesi..
manevi olarak köstek derken biz burda adama yazsak aslansın sen yaparsın tak turboyu bas basıncı olsun 400 hp vs vs bu adam iki gün sonra gelipte sövmezmi sizin forumunuzundaa bildiğinizindee bileceğinizindee diye.biz olacakları söyleyelimde canı ne istiyosa onu yapsın
he derseki bende para paket sıkıntı yok maksat alfa yürütmek o zaman a dan z ye alfanın herşeyini değiştirecek keyfine bakacak![]()
Adamda bi nevi bunu söylemiş zaten. gt30 turboyla .5-.6 barda o arabanın yürümeyeceğini saçmasapan bi yerde boost gelip devir çeviremeden tükeneceğini tecrübe etmiş herkes biliyorKişisel sebeplerle 1 haftada bitireceğim bu arabayı para sorunu yok deyince niyetin alfa yürütmek olduğu anlaşılıyor
arkadaş hangi turboyla nerde basınç gelip, sıkıştırmasını, whpsini spoolunu bilmiyor bile olsa nakit 10 bini üstüne koyup yürütecek araç alınabileceğini biliyordur ama almadığına göre hedef alfa.. Buraya konu açıp sorup daha cevap bile gelmeden parçaları temin ettiği içinde şu an zaten foruma sövmesi gibi bi durum olamaz. yardım isteyen herkese yardım edilmek için bu forumun var olduğuda aşikar..
![]()
OTOBULL GARAGE
baya hızlı bir ilerleme olmuskonunun basını okuyunca yalan olanlardan olucak sandım , ama cok hızlı yürümüssünüz , insallah beklediginiz gibi olur , arkadaslar turbo ya saldırmıslar ama hesaplarınıza uymassa hızlı bir sekilde baska bir taneyle degistirebilirsiniz ... büyük bir idda var sanırım bu kadar hızlı ilerledigine göre
![]()
blokla kapağın arasına 1 2 mm kalınlığında conta şeklinde bi parça koyarsanız sıkıntı çıkmaz ama nerde ne olcağı beli olmaz turbo bu motorunu kaldır ata olabilirgüzel bi yağlama lazım çok pro yapılan turbo arablarda bile sıkıntı çıkıyo
2000tc king
Batuhan Sayın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)