User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: 2.0 TFSI Nos baglaması sorunu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2.0 TFSI Nos baglaması sorunu?

Aracımı forgetledim, pistonları alırken farkını vererek kaplamalı aldım.. Nos basabilmek için.. Şimdi nasıl bir nos kitine ihtiyacım var.. Enjektörlerim yetecek mi? Bu arada araç K04 setuplu ve s3 enjektörlü.. Bilgiye ihtiyacım var kaçlık jet kullanmalı.. Hiç tfsi makinaya nos basan duymadım.. Methanolle beraber kullanıcam

anilgny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naçizane fikrim dry nos kiti takılması yönünde direct injection muhabbetimiz yüzünden. Enjektörlerin rahatlıkla kaldırabileceğini düşünüyorum. 50 shot dry nos bence size tfsi gibi bir makinede 75-80 hp katabilir. Dr.ecu daha önce 1.4 tsi ibiza cupraya yapmıştı. Dyno verisi 285 hp civarındaydı ve yalnızca 35 shot dry nos basıyordu. Bence rakam gerçekten mükemmel. Daha önce bende çok araştırmıştım, ismi duyulmayan bir firma nos kit yapmıştı tfsi için ama rakam yanlış hatırlamıyorsam 3500usd civarındaydı. Gerçekten çok yüksek paralar istiyorlar. Custom şekilde de gayet üstesinden gelinebileceğini düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anilgny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Naçizane fikrim dry nos kiti takılması yönünde direct injection muhabbetimiz yüzünden. Enjektörlerin rahatlıkla kaldırabileceğini düşünüyorum. 50 shot dry nos bence size tfsi gibi bir makinede 75-80 hp katabilir. Dr.ecu daha önce 1.4 tsi ibiza cupraya yapmıştı. Dyno verisi 285 hp civarındaydı ve yalnızca 35 shot dry nos basıyordu. Bence rakam gerçekten mükemmel. Daha önce bende çok araştırmıştım, ismi duyulmayan bir firma nos kit yapmıştı tfsi için ama rakam yanlış hatırlamıyorsam 3500usd civarındaydı. Gerçekten çok yüksek paralar istiyorlar. Custom şekilde de gayet üstesinden gelinebileceğini düşünüyorum.
    Tesekkür ederim kardesim ilgilendiğin için, bende kuru tip nos düşünüyorum.. Aynı anda methanolde var.. Bu adamlar afr yi nasıl ayarlıycak bunların hepsini açınca

anilgny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onlar ayarlarlar sen merak etme. sen yeter ki bir şeyi yapmaya kafana koy, deneyimli tunerlardan da şaşma kesinlikle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anilgny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onlar ayarlarlar sen merak etme. sen yeter ki bir şeyi yapmaya kafana koy, deneyimli tunerlardan da şaşma kesinlikle
    2. El bir nos aldım kuru tip..bunun jetlerinden nerden bulurum. Shot dediğimiz olayı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)