revo SPS yi kendimiz programlayabilirmiyiz yada modlari kontrol edebilirmiyiz?
Basit bi programmış ama benim gibi bilmeyenler için iyice açıklamak istiyorum.
revonun sitesinden programı pc ye ındırıyoruz.
Serial Port Switch (SPS)
program bu sekılde acılıyor. sps cıhazını "0" konumuna getırerek uygun usb kablo ıle pc ye baglıyoruz(hp yazıcıların usb kablosu uyuyor) yenı donanım yuklemesı yapıyor pc. daha sonra adjust butonuna basarak programa gırıyoruz.
program içeriği bu şekilde
istediğimiz modda istediğimiz ayarı yapıp kaydediyoruz.
Revo harbiden bu olayı cok sağlam yapmış buyuk buluş. Okadar kolaylık oluyorki benzine arabanın sartlarına gore ayarlıyabiliyosunuz herşeyi. Özellikle pc den içindeki modları ayarlamak baya kolay ve kullanışlı Timing candır![]()
GT-R
ovll shit- bu ne laynnn-- süper
Hadi ya ne kadar süper birşeymiş bu bilgisayar oyunu gibi.bas oktan arttırıcıyı ver avansı ver basıncı kıs benzini yırta yırtaadama seat falan aldırır bu cihaz
peki atıyorum standart turboda boostu 1e indirdin ne kadar basıyor 9 a alınca ne kadar?verdin boostu 9 a çektin fuel i 1 e ne oluyor 13afr mi yürüyor mesela nedir yani limiti alt üst olarak bu cihazla?
Bunu kullanabilmek için illa revo yazılıma sahip olmamız gerekmiyor sanırım? Custom yazılım ile de bu SPS i kullanabiliyor muyuz? En çok merak uyandıran kısmı o oldu bende işin açığı
Edit: Okuyunca gördüm de notu, sadece revo performans yazılıma sahip cihazlarda oluyormuş. Peki custom yazılım ile de oluyor mu kiOluyorsa 10 numara cihaz..
bir vagcı olarak bunu gördüğümde bilmediğime cok pişman oldum- utandım ya lan resmen...
1.4 tsi gurubu için sadece timingleri görebiliyoruz(oyleymiş)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)