gumrukte takılmazmı bu :) belirli bir fiyat sonrası gumrukte sorun oluyor dıye duymustum...olursa eger cok guzel degerler cıkartır bence...
Printable View
gumrukte takılmazmı bu :) belirli bir fiyat sonrası gumrukte sorun oluyor dıye duymustum...olursa eger cok guzel degerler cıkartır bence...
onun vergısıde kendı fıyatını gecer zaten:)
2056 arıyorsanız var bende 2256 da var veya 1852 veya 2052 de olabilir hangisini isterseniz temin ederim :) o link verdiğiniz turbo kendisi kadar kargosu tutar gümrükte çok sıkıntı çekersiniz haberiniz olsun ayrıca geldiğinde vakumlu actuator e çevirmeniz gerekir
2056 sıfırmı?sıfırsa fıyat alabılırmıyım?
Bugün remap yapıldı , yazılım vardı
135 hp 337 tork du eskisi bu yazılım üstüne pal büyüdü
139 hp 308 tork çıktı bekir abi tekrar bi remap yaptı güç bandını dengeledi
146 hp 304 tork çıktı tabi enjektör çok yetersiz kaldığı için bu kadar çıkarabildi
1 ay sonra enjektör gelince konu açar paylaşırım , turbo işine girmeye niyetim yok gibi şuanlık yeterli , enjektör ile hayli hayli yeter diye düşünüyorum ,
Turboyuda enjektörü getirdiğim gibi dayımın bavulunda getiririm , almanyada yaşayan akrabalar var
focus anadolu yakasındam deneseyka :D
Kazasiz belasiz bininde gucler bana az gelmisti focusun motorunu daha guclu biliyordum benim multijet pasaoglunda 142 hp 390 torq cikarmisti dp+yazilim daha sonra bir turbo yaptim guc dustu 135 hp 320 torq cikmisti geri orjinale dondum :D sonra 2 turbo daha yaptim onlarda olcturmedim gazlarken kirildilar , ama tahminim 150-160 arasi cikarmistir ... turbonuzda bir sikintiniz yoksa 10-15 hp icin keske actirmasaydiniz hic :( hybrid ler pek ayar tutmuyor
Bu arada focus enjektorunu bilmiyorumda bosch servislerde tamir falan olmuyomu daha ucuz yoldan cozum icin
[QUOTE=Onur Fatih;7128537]ben yazılımla 135 de kalıyor dediğimde alay etmiştin değil mi :)[/QUOT
estagfurullah alay degılde komıgıme gelmıstı diyelim :)bende dynoya gırıcem bakalım ne vercek...
Az önce 184 lük 520d ile denedim caddede 0 dan kalktık 120 ye kadar 1 boy öndeyim.
İntercooler ve enjektörden sonra görüşelim lütfeeen denemek istyenler :D
Orjinal turbom sağlamdı , pal büyütüldü fakat önlem alınarak yapıldı 0.5mm tolerans bırakıldı
Ayrıca meth kit takılcak turboyu korumak için , ve ben kontrollü basıyorum soğutmasını biliyorum , aracı soğutmadan 2-3 kere üst üste arabayı sıkıştırıp zorlamıyorum
[QUOTE=ferroo;7128593]imageshackten upload et üyelik al bir de ordan
upload ettikten sonra direct link var onu kopyala forumdan msj yazdığımız yerde dağ ve güneş resmi olan ufak bi simge var insert image diyor. ona aç http yi silip imageshacten kopyaladğın linki yapıştır
resim tam boy çıkar ekrana :
Yakinsan bana oncesi sonrasi olarak deneyelim sanada fikir olur pendikteyim ben
tamam sagolasın deıdgın gıbı yapıcam :)