Anladım hayırlı olsun o zaman detayları sık sık paylaşırsan seviniriz.
Printable View
hiç hesapta yokken hafif volanda çıktı :)
merak ediyorum nasıl bişey çıkacak ortaya :)
Ne kadar hafif o kadar iyi :)
Wössner 83.50mm 9.0:1 / 9.5:1cr Piston
PEC I-Beam Rods With ARP Bolts
OE Big End Bearing
OE Crankshaft Thrust Washers
OE Main Bearing
OE Oil Pump
OE Timing Belt
Megane Sport 1.30mm Head Gasket Set
K-Tech Lightweight Flywheel
Forge Intercooler
Custom Air Intake
Forge DV Red Spring
Varex
Liste şimdilik bu kadar. Eğer durumu biraz düzeltirsem 70 lik Down Pipe'da yaptırmak istiyorum hazır inmişken. Sonra çok güç oluyor :) ***** fransız arabası, cat sökmek için sağ teker, aks ne varsa çıkıyor.
kanka allah kolaylık versın ısın zor ama tatlı
:D
enjektorleri buyutene kadar turbo stock kalicak, daha sonra sigarsa GT30 sigmazsa GT28 dusunuyorum. zamanla bakicam ne kullanicagima :)
saol kanka, bi yola girdik bakalim allah utandirmaz insallah.
kirmizi yay 1.5bar dayanikli,
ic sanirim 90 lik gidip bakmam gerek girislerine hic bakmadim :)
Yaw durup dururken nereden çıktı bu aşk. O çıktığımız akşam bi yağ çubuğun çıktı. Yataklarda sorun mu oldu da komple motora giriştin bir anda.
Güzel bişey olacak sanırım...
Senin yag cubugu attiginda sen yatak sarmismiydin abi?
Zamaninda 1.6 cliom varkende ugrasmistim. Yani illa bi sorun olmasi gerekmiyo boyle bi ise kalkismak icin. Subaru alip yapilmisi yapmaktansa yapilmayani yapmak daha cok hosuma gidiyor. Herkes bu motorla ugrasmanin vakit kaybi oldugunu soluyor ama bence boyle degil. Guzel sonuclar alicam insallah ve gelebildigim son noktaya kadar gelicem kismetse. Ama olur ama olmaz, ben olucagina inaniyorum olmazsada guzel bi ugras olucak benim icin. Ama yaparsam olur :)
inanç abi napıyosun ya :) okuyorum konunu takipteyim
Burda ufaktan bi çubuk atıştırması çıkıcak gibi :D
Yağ çubuğu atan Megane rs'in segman veya piston sorunu yaşadığnı duymuştuk basıncın direk kartere inmesinden ötürü.. Eğerki sorun yaşanıp projeye girildiyse geçmiş olsun.Umarım sonucu güzel olur bizlere örnek teşkil eder :)
İnanç abi süper ya :) bi modifiye yerleri var ki mekan tam custom :)
Megane Rs piyasası baya şenleniyor bu ara,bunu görmek gerçekten güzel.
Yazık ediyorlar canım arabaya...