senin wg internal değilmi?
aynen internal Hakan abi.
birinci resimdeki gibi baglı tüm herşey, tru boost u off konumuna alıp gazlıyorum, emmeden gelen hat truboostun gostergesine baglı, 1 bar görüyorum orda.
tru boostu %10duty cycle modunda açıyorum ki en düşük %10 açılıyor, gazlarken gösterge 0,62bar(9psi) civarları görünce 1,6-1,7bar görmüşcesine (ECU 1,50 bara kadar müsade ediyor basınç açmamıza) korumaya alıyor kendini araç :S
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
resim varmı canli selenoidinin
o bosta biraktıgın yer kapalım selonoid in ustünde
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Oz' , sabah selenoidin resmini çektim, resim aşağıda.
![]()
sunu denermisin elm varmı boostu ordanda tehid alırmısın?
birde tru boostun internal mapindada skıntı olabilir mekanik saatlede baktınmı_
aem i turbonun bastıgı boruya biryere baglsarmısın? denemk amaclı.
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ELM var ordan bi bakiyim. ECU 22-23 psi'a kadar kendini safe moda almamak için ayarlı
aşağıdaki yani olması gerektigi gibi baglayınca;
tru boost kapalıyken tru boost göstergesi 12-13psi gösteriyor(wastagate 1 barlık) ondada sıkıntı yok, ama turboostu A10 modunda %10duty cycle yüklediğimde küt fazla basınç hatası ve safe moda alıyor arac kendini, tru boosttan baktıgımda HI 8-9 psi görünüyor.. bi saçmalık var işte ama anlamadım gitti valla
bu sekilde baglayınca sorun yok, %45-50 yükleyebiliyorum hataya girmiyor ama vakum göremiyorum tabiki. zaten baglantı yanlış farkındayım. methanol kitin boost switchi 0,8 barda devreye girmek için ayarlı, bu sekildeki baglantıda emme manifoltundan gelen hotruma bagladıgımda meth boost switchi anında calısmaya baslıyor yani emmede sürekli 0,8 bar var gibi.
günaydınlar,
herkeze yardımları için çok teşekkür ederim.
sorun çözülmüştür.
filtre ile gauge arasındaki filtreden kaynaklanıyormuş, filtreyi çıkarttık herşey normale döndü.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)