-
Orjinal susturucumu taktırdım. Araba köpek gibi gidiyo halen:) belki 1-2hp etkilemişse etkilemiştir ama hissedilir bi kayıp kesinlikle ve çok şükür yok..Sessizleşti arabam ama şu an sadece turbo ıslığı duyuyorum. O da ayrı bi güzel ama bakalım biraz böyle takılalım
-
valla kardesim bende aynı sebepten muzderipim.benimde 60lık duz boru ama suan son susturucum orjinal takılı araba hic yurumuyo vede basamıyorum korkudan egt sapıtcak die ole sakin sakin geziyorum malesef
-
EGT sapitti mi? Gosterge var mi? Son susturucunun girisi 45 lik filan mi? Sanmiyorum hemen sapitacagini..
Bu arada serkan senin tork egrisine bakarsan komple egzozdan 206nm gibi bir deger goreceksin.. CZT lerde free flow tork kaybina yol aciyor.
Benim arabam standart egzoz ile 248 nm vermisti...
CZT ile 1.5peak bar -0.8/ 0.9 cont la yurudum aylarca orjinal egzozla...
-
Ben de pazartesi gününden sonra ayarlarla kısmetse 0,8bar civarında yürücem. 0,3barlık artış bakalım neleri sağlayacak merak ediyorum:) EGT ve Wideband'ın tepkilerini de daha sonra buradan paylaşıcam
-
Once orjinal hali ile yuru, 1 peak 0.5 cont gibi gitmesi lazim...
-
egt saati yok bende ama mantık olarak artıcaktır.60 dan 51 e dusuyor bide orjinal susturucu direk cıkıs diil dolanarak cıkıyo dogal olarak zorlanıcaktır.buda egt ye yansıcaktır die dusunuyorum.bu yuzdende gıcık bir sekilde gazlıyamadan uyuz uyuz geciyorum:Deli:
-
Masrafindan kaciniyorsan ucuza bir egt gostergesi al, gayet basit bir teknoloji.
Hic sanmiyorum egt in aman aman yukselecegini...
-
dogru soluyorsun bende cok merak ediyorum alıyım bitane de bakalım ne oluyor egt degerleri.ama ben eminim gidisinde cok fark oldu