User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Turbo Revizyonu Hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down Turbo Revizyonu Hakkında

Merhabalar;
    2010 Cooper s r56 aracım var ve ne yazıkki 65.000 km de turbosu gitti. Biraz ucuza kaçıp Bostancı İmamoğlunda yaklaşık 700 tl verip revize ettirdim ses kesildi ama, aracın gidişinde hala problem var gibi.

Turbonun iyi basıp basmadığını basınç saati bağlamadan öğrenme imkanım varmı acaba, çünkü bende gösterge yok ve almayı düşünmüyorum. Bir diğer aklıma gelense acaba manual boost contoller taktırsam ordan kısıp açsam bir işe yarar mı.

Teşekkürler.

eticet06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    obd elm327 cıhaz alıp telefonundan veya tabletten programla basıncı gorebılırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim peki programda kaç yazması gerekiyor falan basıncın o değerleri nerden öğrenebilirim.

yanı açıkcası turbonun verimli çalışmadığını anlayan bir makina varmıdır acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simdi kendi aracımdan örnek vereyim benım aracımda turbo standartta 0.8 bar basıyor bunu bılıyorum ınnternet ufak bır arasırma ıle kendı aracınızın kac barda yurudugunu gorebılırsınız.turbo revize edildikten sonrada vakum hortumlarında ufak bır kacak bıle olsa aracın yururu baya duser bunuda bır kontrol edın .elm327 de 30 tl lık bır cıhaz sureklı yanınızda tasıyıp aracınızın hata kodlarınıda sılebılırsını z

palamut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbonun tuttuğu basabildiği basınçla üflediği cfm yani hava kütlesi aynı değerler değildir aklınızdaki şüpheyi en iyi çözecek yer dyno bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    müdür cevap vermiş iyiki turbo çöp dememiş saygılarımla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cevaplarınız için teşekkürler az önce elm327 beyaz cihazın siparişini verdim. Bulunsun elimizde bir zararı olmaz herhalde. Tabiki dyno bütün şüpheleri çözer ancak aklımdaki ise acaba turbo yu yaptılarda araba da başka bir mekanik sorun yuzunden mi oluyor bu olay. İşin gerçeği mini servislerine gitmekten gına geldi o yüzden benden bu kadar deyip yatırıyorum arabayı bayadır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkoral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cevaplarınız için teşekkürler az önce elm327 beyaz cihazın siparişini verdim. Bulunsun elimizde bir zararı olmaz herhalde. Tabiki dyno bütün şüpheleri çözer ancak aklımdaki ise acaba turbo yu yaptılarda araba da başka bir mekanik sorun yuzunden mi oluyor bu olay. İşin gerçeği mini servislerine gitmekten gına geldi o yüzden benden bu kadar deyip yatırıyorum arabayı bayadır.

elm bulunsun elınde en guzel dyno dedıgı gıbı onderın ama saglıklı dyno olması sartı ıle veya aynı model baska bır aracla deneme yapabılırsın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)