turbo toros görmek sevindirici , emeğinize kesenize sağlık şimdiden :)
Printable View
turbo toros görmek sevindirici , emeğinize kesenize sağlık şimdiden :)
tesekkur ederım.0.4 bar da kimlerle yürür sizce? arac 850 kg
HADI HAYIRLI İŞLER
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...54583136_n.jpg
eline sağlık hilmi.Avrupada bu C1J motordan ciddi güçler çıkarıyorlar R5,R9,R11 Turbo vs vs aynı motor sonuç olarak.Alt yapı fazlasıyla müsait.
Enjeksiyon tamamdı zaten turboyla sonuç ne olucak merak ediyorum.Hadi hayırlı ola, bizim toros da sırada :)
diyelimki 150hp oldu;
yere nasil tutunacak suspansiyon falan?
6-7 psi basınçla maksimum 100-110 hp verir diye düşünüyorum. Aktarma da problem. Anca 106 xsi corsa gsi ile falan yürür heralde. Gene de azminize sağlık.
değişik ve güzel proje olmuş.umarım emeğinizin karşılığınızı alırsınız.biraz ağırlığı azaltıp yol tutuşu ve aktarma iyileşirse çok keyifli olur..tebrikler.
Böyle değişik projeleri okumak izlemek burdan öyle bi haz veriyorki .. sürüş esnasındakini tahmin edemiyorum :D
emeğinize sağlık başarılar.
Konunun başlığı bile merakta bıraktırıyor insanı :) Şanzıman oem mi kalacak başka bir operasyon düşünülyormu:soru:
yok artık turbo toros:) Şimdiden maşallah tebrik ediyorum
Tebrik ederim valla, kolay gelsin. Böyle şeyleri heyecanla takip ediyorum. :)
Ilk arabam dacia 1310 torostu. O yuzden bu konuyu takipteyim.
Proje çok güzel. Allah utandırmasın tebrikler.
toros efsane konuyu takipteyim
Sonucu heycanla bekliyorum :-)
caanı gönülden tebrik ediyorum sizi sonucu merakla bekliyorum böyle projeler görmek çok güzel :)
Tebrikler harika bir proje cesaretine hayran kaldim :) Bende herkes gibi sonuclari merakla bekliyorum Allah utandirmasn..
Böyle farklı projeler görmek çok keyif verici allah çözemiyeceğiniz bir Problem çıkarmazda yürür inş torbo...