Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı
Arda bana sıfır turbo toplayıp verdiğini söyledi , hadi diyelim ki ben yalancıyım , arabayla allahın her günü sıktım arabamda yağlamada sıkıntı var vs vs. Tamam eyvallah.
Bugün izmirde bir sürü turbocu gezdim ve bu turbonun parçalarının orjinal mi değil mi olduğunu sordum , kardeşim bunun kalıbı bile orjinal değil dedi hep yan sanayi dedi . İsim vermek istemiyorum bunuda buraya yazmak istemiyordum illaki yazdırdı. Hayır benim gibi bu işte 06.12.2013 de ilk arabasını alan 26.02.2014 de ilk yazılımını atan birine yapmak hoş mu ?
Kimsenin hakkını yemek istemiyorum , bu yazılım turbo büyütme fikri benim kafamdan çıktı , yarın herşey gözükecek , kimse yağlamadan bir sorun olduğundan bahsetmedi ki , en ufak yağ kaçağında haber ver diye turboyu ilk takan şahıs söyledi. Eve geldiğimde peçeteyle turbonun etrafını sildim çok hafif bir yağ vardı . Bununda normal olduğunu söylediler 1 hafta boyunca bunu tekrar ettim.
Arda bana sıfır turbo verdim dedi revize falan değildi benim ağrıma da en çok bu gidiyor , kandırılmak ..