User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: AFR değerleri sorunu ?

eticet06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

AFR değerleri sorunu ?

Merhaba arkadaşlar uzun süredir volvo s60 t5 kullanmaktayım.En son downpipe td04hl 19t turbo boshmotor sport bobin upgrade ve buji olarakta önerilen Ngk bkr6eix olan bujiyi kullanıyorum.Aracıma ankaradaki 2 firma yazılım yaptı ve sorun aracın limpe moda düşmesi idi.Bunun üzerine vems beyine yöneldim ama kesip biçme işi olduğundan volvo nun en ünlü Ard firmasından yazılım upgradesi alamaya karar verdim burda yazılımı yapamadığımız için eski dyno sonucumda 251 tekerden aldık buda yazılımcının söylediğine göre 300 hp ye tekamul ediyordu.Ard 330 ve üzeri güçleri bu turbo ile alabilecegimi söyledi ve yazılımı aldım.Şuanda yükledim ama söyle bir sorum var.Arac dip gazda 15 afr lerde gidiyor.red line dogru düşüyor.İlğinç olan 4 viteste 3500 devirlerde 11.5 lere iniyor .Ama 1-2-3 viteste dip gazda hep 15 afr lerde yürüyor ve araç şuanda yeni yazılımla 270 hp verdi gerçi dynoya pek inanmadım açıkçası ama aracın gidişi daha iyi gibi ölçü aldığım araçlarla deneyeçegim en kısa zamanda ..1-2-3 viteste afr in böyle olmasının sebebi nedir araç hiç bir şekilde hata vermiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://youtu.be/J6jaGUubQ9Y

Burda stok yazılımı yukledım sorun yazılımdan degıl sanırım 3 vıtes bıtırene kadar 14 lerde gezıyor 4 e gecınce normale donuyor yavaslayıp bır daha 3 vıtese gecırdım yıne bastım yıne red lıne a kadar 14 lerde 4 vıtese attıgında afr normalde donuyor bu neden olabılır acaba ? fıkrı olan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorunumu cözdük arkadaşlar yazılımla konu silenibilir...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)