User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Hyundai Genesis 2.0L TCI hakkında..

recep07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hyundai Genesis 2.0L TCI hakkında..

arkadaslar bıraz sacma bır fıkır olabılır fakat elımdekı dızel 320d yi cıkarıp konu baslıgındakı aracı alıp kalan kısmınada kucuk vergi avantajlı tuplu benzınlı olabılır 4 kapı ***** 1 yasında cocuk var 2.ci esımın kullanacagı benımde arada bınebılecegım bır arac dusunuyorum fn2 varken cocukla cok sıkıntılı olmustu araca ınıp bınmek oradan tek kapı araca alısıgım yanı konforuna gore uzun yola tek kapıylada gıdelebılır dıye dusunuyorum destan yazmaya gerek yok arkadan cekıslı turbo arac ıstıyorum fakat bu arac bana goremı hayal kırıklıgı yasarmıyım ???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar performans beklediğiniz ile alakalı. Otomatik şanzımanı gerçekten rezalet. Gaz tepkileri de aynı şekilde çok geç. Araba ciddi ağır yakıt tüketimi yüksek ancak kullanım konforu oturma pozisyonu çok iyi. Yazılım yapılamıyor beyin almak gerekiyor. Siteden bahadırtelli de vardı. Çok kullandım. Hızlı bir araba değil ama dediğim gibi oturma pozisyonu vs özel hissettiriyor.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gaz tepkimesi onemlı benım ıcın performs halledılebılır bır konu gibi gelıyor sankı bana beyin vs vs otomatik sanzımanı korkutuyor ama rezalet dıyorsun demek rx8 daha uygun bır aracmı acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şanzıman sıkıntılı olmasa al beyin tak ayarını yap bin ama şanzıman sıkıntılı. Şöyle söyliim istanbul parka çıktık beraber. 3 tur sonunda şanzıman çok ısındığı için araba korumaya aldı ve pistte kaldık ki şanzıman pist içinde çıldırttı. Vites düşürmesi gereken yerde vites düşürmüyor hadi düşürmedi virajdan böyle çıkiim diosun viraj içinde bi anda sapıtıp vites küçültüyor sen gaza oturmuşken. Gaz kelebeği dediğim gibi çok geç tepki veriyor. Drift yaptırmıyor kontrolü kaybediyorsun. Yakıt sarfiyatını düşürmek için kelebek çok yavaş açılıyor. Kickdown yapmadığın sürece kelebek çok yavaş hareket ediyor. Yani arabanın bütün gaz aralığını kontrol edemiyorsun. Bi de bu yüzden çok yakıyor. Trafik içinde sen araba yürümüyor diye gaza basıosun o çok geç algılayıp kelebeği açana kadar yakıt sarfiyatın uçuyor. Şanzımanı rezalet düze çevirebilirsen o zaman zevk alırsın.

RX8 de bu problemlerin hiç biri yok bi de atmosferik olduğu için tepkisi tabii ki daha iyi. Ama rahatlık konusunda Genesis derim. Genesis ciddi geniş bir araba.
    IN BOOST WE TRUST

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    para harcanırsa birşeyler yapılabilir ama denilen gibi kusurları mevcut daha çok şehir içi keyifli bir spor araba isteyenler için ben çok beğendim kullanımını vs pistte çıkmadığım için yorum yapamıcam

ama aftermarket parçası bol genel anlamda zaten uzerindeki blok yabancı değil çok fazla imkan var güç konusunda şanzıman için yağ soğutucu vs belki birsure en azından sorun çıkarmasını engeller diye düşünüyorum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

abdullahduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şanzımanın düze çevrilme ihtimali var mı? çok mu pahalıya patlar?
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ilk kuralımızdır önce bunu öğren,ATATÜRK ü sev. Tanı Öğren.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yoo çevrilir ama ucuz değildir.
    IN BOOST WE TRUST

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birkac tane duz vites gelmis olmasi lazim denk getirmesj sans isi

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şanzıman sıkıntılı olmasa al beyin tak ayarını yap bin ama şanzıman sıkıntılı. Şöyle söyliim istanbul parka çıktık beraber. 3 tur sonunda şanzıman çok ısındığı için araba korumaya aldı ve pistte kaldık ki şanzıman pist içinde çıldırttı. Vites düşürmesi gereken yerde vites düşürmüyor hadi düşürmedi virajdan böyle çıkiim diosun viraj içinde bi anda sapıtıp vites küçültüyor sen gaza oturmuşken. Gaz kelebeği dediğim gibi çok geç tepki veriyor. Drift yaptırmıyor kontrolü kaybediyorsun. Yakıt sarfiyatını düşürmek için kelebek çok yavaş açılıyor. Kickdown yapmadığın sürece kelebek çok yavaş hareket ediyor. Yani arabanın bütün gaz aralığını kontrol edemiyorsun. Bi de bu yüzden çok yakıyor. Trafik içinde sen araba yürümüyor diye gaza basıosun o çok geç algılayıp kelebeği açana kadar yakıt sarfiyatın uçuyor. Şanzımanı rezalet düze çevirebilirsen o zaman zevk alırsın.

RX8 de bu problemlerin hiç biri yok bi de atmosferik olduğu için tepkisi tabii ki daha iyi. Ama rahatlık konusunda Genesis derim. Genesis ciddi geniş bir araba.
    ozmn hayallerım suya dustu desene manuel bulabılırsek ne ala

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler