boosted_pug bana da cvp atarmsn
tamam haklısın çelişiyo sen daha ii biliyosun zaten dyno çıktısınıda kafama göre yazıp evde printerden alıyorum kastamonudada organizatörleri kafaya aldım öğle kazandım kupayı ..............
lütfen topici daha fazla kirletmeyelim bişiler öğrenmek için açtım senle ve tünayla ağız dalaşı yapmak için değil
adamlar bilgilerini seninle paylaşiyor sen ağiz dalaşi diyorsun...oem balata ile nasıl 240 hp yere iletiyorsun onu soruyorlar...
sen çok mu biliyosun diyerek agız dalaşına sen çevirdin ben gayet yardım etmeye calışıyordum,
oem debriyaj 50lik 75lik nos da koyverir kendini, biz atmosferik arabada bile 20-30bin diyince şükür diyoruz, sizin oem balataların maşallahı var o zaman.
son mesajımdı, kolay gelsin..
.sen zaten oem balata ıle 240 hp konusunda ısrar ettıgın surece kımsenın burda senı cıddıye alcagını zannetmem...bende almıyorum artık...bız sana yardımcı olmaya calıstık ıstemedın sen bılırsın...sen arabanın nasıl devırlendıgıne deıl nasıl gıttıgıne bak...debrıyajın la ılerı teknoljı enjektorlernın ve projelerınle mutluluklar...
çok para harcayam çok iyi yürür diye bi kaide yokbunu hepimiz biliyoruz.elimizdeki malzemeleri ve bütçeyle orantılı yapıcagımız araç.çakma balatayla 1000lerde km giden arabalar biliyorum ki zaten büyük ihtimalle boosted_pug'un da öyledir.laf kavgalarını bırakalım uzayan kol bizden olsun hesabı
![]()
teşekkürler kesinlikle haklısın
tünayk arkadaşım yazdıklarımı anlamıyosun sanırım tamam herşeyi çakma yapıyorum lafım warmı yok......... dyno çıktısı war arkadaşım ona bi cvp ver hala bana 240 hp yi nasıl yere veriyosun 240 hp yi nasıl üretiyosun anlat diyosun ya ben anlatamıyorum ya sen anlamak istemiyosun erciyesli sanayi sitesinde erkayalar otomotiv bosch car service ye git orda bilgisayardan açıp bakabiliyosun plaka 06yıs90 daha ne diyim
çok ufak minik ve mütevazi bir soru sormak istiyorum izninizle
makinası 240hp ok , turboda üflüyor sorun yok ona da ok.
peki tekerde kaç hp verdi ? ne tip dyno ? Yük tipi ?
teşekkürler![]()
her sey marka değildir, seleflerinden cok daha ucuza yapılmış ama dogru duzgun yapılmış makinalar 2 katı fazla para harcanandan daha verimli olabilir, bunun da örnekleri mevcut piysada. 240 hp cok da ulasılmıcak gucler deil saxo vts icin...
oem balatayla ben de 10.000 km ye yakın kullandım, sonlara dogru +210hp + 300nm lerden sonra koyvermeye başladı, ama daha az guclerde bir sorunu yoktu...
11 psiyda 240 hp verıosa 14.7 psiyda +270 hp vercek die bir mantık doğru olmayabilr. burdaki yapıcı yorumları da dikkate alırsanız sizin için yararlı olabilir...
Yahu konuyu çok sonra gördüm, Bizim gc8lerin tdo4 leri 280 der, 281hp demez, 2.0 motorda 281 hp demez ama![]()
Bir de ben 18g turbo kullandığımda standart impreza debriyajını centreforce debriyaj seti ile değiştirmiştim, sizin bu saxo ve 106'ların stock debriyajı ne kadar verimliymiş ki 250+ hp kaldırıyor ben anlayamadım.
fon makınesı????hehehehe bıraz arastır be yaw...gıt project cars dakı konuyu oku anlamadıgın yerler olmus tahmınım(normaldır) yoksa fon makınası demezdın....sana bı tavsıye googla gır "aem water-meth ınjectıon" yaz...bı oku bakalım....takıldıgın yer olursa sor solerım bende...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)