Gecmisi aradim ama bulamadim , bu twinturbo motorda dikkat etmemiz gerekenler nelerdir acaba klasik bi sekilde turbo aracta oldugu prosedurlerle aynimidir ? Kronik sorunlari varmidir ? Ve bmw n55 i urettigi icin bu motorun uretimi durmusmudur ?
Gecmisi aradim ama bulamadim , bu twinturbo motorda dikkat etmemiz gerekenler nelerdir acaba klasik bi sekilde turbo aracta oldugu prosedurlerle aynimidir ? Kronik sorunlari varmidir ? Ve bmw n55 i urettigi icin bu motorun uretimi durmusmudur ?
fabrikadan cok saglam bir motor, biraz fazla yag eksiltir genelen, tek dikkat etmeniz gereken o.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Anladim yagina duzenli sekilde bakicaz o zaman tesekkurler, 335 lerde pompa sorunu oldugunu duydum 335 deki motorla z4 3.5 deki motorun bir farki varmi saglamlik acisindan
2006 dan 2011'e kadar 7 farklı aracda kullandım,sayısız modladım...
Pompa sorunu yasamadım.(benzın)
Turbo erken bıter,turbo yag eksıltır,borusu catlıyabılır.
BMW nin çıkarttığı en iyi motordur bence geçmiş M serilerini saymazsak, yeni M serisinin de S55B30 un temelini oluşturur... yağına ve orj filtrelerine dikkat etmek gerekir, kronik bir sıkıntısı yok ama kullanıma bağlı olarak hortumlar kontrol edilmeli, hararete dikkat edilmeli, önü çok açık bir motor...
430hp max,gerısı potansıyel sıkıntı.
Turbolar upgrade edılebılır,500-530 cıkılabılır ama rısklı.
Cooler-yag sogutucu-kat ıptalı-X bır parca ve duzgun yazılımla fıstık olurr.
Biraz gec oldu ama cok sagolun araci aldim baktirdim sorun yok bakim icin onerebiliceginiz biryer varmi arac hep borusanda bakim gormus bende bunu devam ettirmeyi dusunuyorum
Hayırlı olsun Bence gayet güzel bir seçim 335 ilk çıktığında bir dergi kapağında "///M3'e GEREK VARMI?" diye bir başlık okumuştum o zaman çok hoşuma gitmişti, geliştirmeye çok el verişli bir motor çok sevdiğim bir arkadaşım motor içine girmeden 600 hp üzeri güç aldı..
kazasız belasız inş..
M-Zen Garage - Murat Zengin
05435509090
Peki sanziman olarak sorun cikartirmi ? Bendeki arac dkg sanzimanli ?
Cok tesekkurler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)