Arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi ABF Motor GT30 yapmak 1.8T'den zormudur daha mı masraflıdır veya dayanıklılık nasıldır ABF'de kronik sorun varmıdır 1.8T'deki gibi sorunsuzmudur.
şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi ABF Motor GT30 yapmak 1.8T'den zormudur daha mı masraflıdır veya dayanıklılık nasıldır ABF'de kronik sorun varmıdır 1.8T'deki gibi sorunsuzmudur.
şimdiden teşekkürler
66 vatan 06 mekan
hiçbir zorluğu yok iki motorda aynı şekilde yüklenebiliyor
RACE WERKS
GT30'la ne basacağın önemli... Sonuna kadar kullanamassın.
1.8T AGU serisinin en sağlam motorudur.
ABF'yi stok içi ile, 10,5:1 oran... GT30'la denemek masraf açma riskini yüksek tutmaktan başka birşey değidir. Açıp bu işleme uygun kol ve piston ile toplanması gerekir GT30'un hakkını verebilmek için.
1.8T Motronic'tir, Birkaç farklı setupta yazılım ile kurtarabilirsin, hatta bazı setupların hazır yazılımları da piyasada yazılım işi yapanlarda mevcuttur.
Proje ne olursa olsun; Turbo yada atmosferik en başta beyin (standalone) alman lazım, Digifant ile olmaz, basic çalışmaların üzerine çıkamassın.
Tabi emme de değişmeli, ya kesilmiş 5cyl 20v Turbo RS2-S2 falan emmesi... yada adaptsayon için küçük işlemler görmüş 1.8T emmesi takılacak. Uzun runnerlı atmosferik emmesi turbodan sonra durmasa olur çünkü.
Enjektör, enjektör rayı vs'de alamak lazım vs vs... ABF'nin kendi enjektörleri kapalı ray sistemi içindeidir.
Ben 10 senedir ABF kullanıyorum... Atmosferik biniyorum ama. Sıkıntısızdır. Açamam imkanım yok dersen K04 ile üflersin birşeyler.
1.8 16v KR motoru MS beyin kullanıp, forgetleyip k04 ile güzel gezen arkadaşımız var.
ABF domuz gibi motordur çook güçlüdür. zaten altı günümüz tfsi larıyla aynı. motor içini guzel yaptıgın surece sıkıntısızca guzel güçlü bir makine cıkar ortaya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)