Bende çok uğraştım ama açamadım logları her gönderdğimde teşekür etti ve çok işime yaradı dedi ama benim pek işime yaramadı yazılımı aldıgımdan beri belki 10 kere güncelleme yaptı araca ama pek bir ilerleme kaydemedik.Benim merak ettigim konu mesela iat 80 derecelere geldiğinde bunu Ard de görüyor ama bana iatla alakalı sorunun var vs dememesi ilğimi çekti.Aracıma metanol kitmi yoksa fmic mi yapmam gerektiğini söyledim de benim aracımda fmic çok daha başarılı olacagını söyledi .İşin garibi ingilizcem pek iyi değil zaten ama adamlar aracın herşşeyine mudahale edebiliyor bir kaç önerileri var mesela kafama takılan wasgate i 3.7 psi a ayarlı olması gerektiğini söylüyor ve bujilerin gap aralıgınında 0,50 mm olması gerektiğini söylüyor ama ben wasgate i dedikleri ayara aldıgımda isteninlen basıncı alamadım sıfır turboda taktım alamadım sonra kendileri güncelledi ve aracımda 1-2 viteste tork limiter oldugunu ve 3 vitestekii degerler full spool ve boost dedi dynodada 4 viteste bak aracına dedi sadece .Log videolarında gördüğüm mesela benim kelebek %75 acılıyor sadece neden %100 acılmıyor merak ettim.