Tabiki kardesim nosuda cok rahat sikarsin 2.5 lira bi maliyeti oluyo nosun ama arac yapilsin nosa ihtiyacin olmuyo gercekten :)
Printable View
NOS montajını nerde yapıyorlar? LPG'li arabada sorun çıkarırmı
Nos montajı çokta zor değil ancak Nosta bildiğiniz gibi N2o jetlerken araca aynı zamanda yakıtta jetlemek gerekecektir.
lpg jetlemeyi ben pek uygun bulmuyorum. Güç N2o den değil yakıttan geldiği için aracı karbratörlü yaptıüınızda lpg ile biniyosanız.
N2o kullanacagınızda benzinde kullanmanız daha sağlıklı olacaktır.
Lpg'de yürütülen araçta benzin regülatörü pompa ve tesisatta ufak bi değişiklik ile aynı zamanda benzindede yürütüp benzinle jetleme yaptığınızda ekstra perfomans alabilirsiniz.
Bnm lpg önerim zaten yakıt masrafının benzinde yüksek olması sebebli örnek verecek olursak
sadece Lpg turbo anahtar teslim 6000 tl 180 hp güç yakıt masrafı maksimum 50 krş
sadece Benzin turbo anahtar teslim 6000 tl 200 hp güç yakıt masrafı 80-90 krş
lpg+benzin turbo anahtar teslim 7000 tl
Benim aklımdaki normalde lpg'de çalışıp nos basarken hem benzin hem nosu çekmesi daha sonra tekrar lpgye geçmesi öyle olursa cidden deli bişey olur :D
Lpgyle benzinin avans dereceleri ayni degil ama soypedigin sey olur 4 nokta enjeksiyonda yapilir niye nosla ugrasiyosun ki direk 2 bar bas lpgde soguta soguta surdukten sonra nosla anlik alacagin gucu her an al
En mantıklısı lpg turbo 170-180hp ileride yetmediği taktirde enjeksiyona geçip belki yarışlara bile hazırlık yapabilirim :D
Tek seferde yapabilcek bütçem yok zaten. 1-2 ay içinde bir aksilik çıkmazsa yaptırmayı düşünüyorum. Ekstra masraf çıkmasın yeterki :D
o6mertsever@hotmail.com facebook tan da ulasabilirsin
o6mertsever@hotmail.com facebook tan da ulasabilirsin
Dostum eğer Renault 19 için K7m yerine k4m düşünüyorsan :) k4m klima komposörünü kullanmazsan k7m kullakarını k4m takarısn swap olur kes biçmede olmaz :)
Pm attım size. Konu kirlenmesin.:)