Hepinizin ortak düşüncesi 1.4 turbo yerine 1.6 vti biliyorum ama temiz vti 35 lira oda bana gelmiyor max 20 liraya 1.4 alıcam motorun içine girip turbolamak kaça maal olur acaba? ve min 150hp verirmi?
Hepinizin ortak düşüncesi 1.4 turbo yerine 1.6 vti biliyorum ama temiz vti 35 lira oda bana gelmiyor max 20 liraya 1.4 alıcam motorun içine girip turbolamak kaça maal olur acaba? ve min 150hp verirmi?
Gundelik binebilcegin biseye 15.000 lira paran gider min 190 hp alirsin
kol piton saplama conta
manifold hibrit turbo wastegate borular coller
Standalone beyin ve sensorler
enjektorler pompa regulator kapak islemleri ve blok islemleri
sibop yag pompasi buji oil cache clutch duruma gore radyator vs vs
bunlarin hepsi olacak + bam kut pat catbu gucu 1 barda alirsin
1.5 bardada 24o hp alirsin tercih senin fiyat ayni
yapilan motora 2 barda basilir ama gunluk kullanilmaz ozamanda takriben 280 29o hp alirsin
1.5 barda ve ustunde akis ve sanzimanda sikisabilir o zman cebinden 2 lira daha cikar
Bugün bizim için 11 Kasım 1938 dir
Motor icine girmeden 0.5 bar basincli uygulama yapilabilir.
150 ye yaklasilir 0.5 bar ile.
Kol piston saplama masraflarini duselim.
Standalone yeni sensorler ve tesisat yerine ucuz yollu safc + buyuk enjektor ve wideband gosterge olmazsa olmazi bu isin.
Hybrit turbo neden? Vag 1.8t veya volvo 2.0 t5 cikan turbo kapasite olarak fazlasiyla yeterli.
Neden hardcore liste cikiyor hemen anlamak zor, soft bi liste dusuk maliyetle turbo keyfi olabilir.
Konuyu acan arkadasa: bolca arastirma ve plan yapma, parca toplama ve 5000 tl butce ile istedigin gibi bir uygulama olacagini dusunuyorum
Abi çok haklısın valla... bu ne herkes proje arabası hazırlamalık liste veriyor...
ben 2008 yılında 3000 liralara mal ettim komple kiti montaj dahil...
Ankarada kaan ve cenkte uygun fiyatlı kaliteli arabalar yaptılar... kaanınki 1.4 tü ve çokta iyi gidiyordu.. keza cenk inkide öyle
Önemli olan niyet etmek düzgün araştırmak...
homemadeturbo.com veya turbod16.com a bakıp biraz feyz alabilirsin..
bence şu anda en büyük maliyet turbo... senin yerinde olsam t28 ayarında bir ikinci el turo kovalayarak bu işe başlardım.
garaj işine girersen doğal olarak ustaların garantiye gideceği parçalar olacak maliyet yukselicek. yada öpücü usta olucak öpücek. tecrube yoksa araştırmaya devam et XSİ nin dediği gbide olur tabi ama işi bilmen lazım o butcelere garaj işi cok zor. illada niyetliysen hazır cıkma kit ara ozmn daha kolay ve ekonomik olur. her sen bide daha araba alıcanmümkünse önce temiz kurcalanmamış yatak yorgan ellenmemiş temiz bir araba bulman lazım düşük kmli olursada iyi olur. tabı o sekil arabayada artık vti parası isterler.
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
210 orjinalse bakımlı adam gibi kullanılmıssa iyi. yatakları alttan kontrol eder işe girersin
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Bunu alıp alman kalitesi konforu vs sağlamlığı varken neden 1.4 civic turbolamak ?
http://www.techturkey.com/forum/otom...-1-8t-aum.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)