User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 2003 golf gti 1.8t

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2003 golf gti 1.8t

Herkese selamlar bayraminiz kutlu olsun.

2003 model 1.8t golf gti aldim awp motor aldigimin aksami aku lambasi yandi.
    Bgnde yolda giderken bi anda radyo kapandi sonra da asr ve abs lambalari yandi. Kontagi kapattim araba calismadi, vurdurdum is yerine geldim. Kontagi kapadim is yerine gittim. deneme amacli 3 saat sonra araci calistirdim, calisti ise devam ettim sonra aksam eve donerken calistirdim onceden isinsin diye araba 5 dkka sonra gene asr ve abs lambasi yandi. Bu sefer yolda giderken km ve devir saati yerinden oynamadi hic ve gostergeler sonuk yanmaya basladi. Biraz daha ilerledikten sonra arac gucten kesti hic gaz yemiyodu ve teklermis gibi calisiyodu sonra kontagi kapadim 5 dkka bekledim gene mars almiyodu vurdurdum calisti gaz yemesinde problem yoktu. Biraz ilerleyince tekrar guc kesti. Sonrada cektirdim arabayi. Ne sebep olmus olabilir. Alternator diye dusunuyorum.
    Daha once yasamis olan var mi acaba ne sebep olmus olabilir
    Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe

Ecupro Bodrum

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yüksek ihtimal ile şarj dinamosu son demlerini yaşamış komple gitmiş,akü bitene kadarda bir mühlet götürmüş aküde bitince araç kalmış şarj dinamosu tamiri reizyonu vs ne yapılıcaksa artık yapılsın birde aküyü hariçten kapaklarını açarak şarja bağlayın hiçbir sorununuz kalmaz
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meganes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yüksek ihtimal ile şarj dinamosu son demlerini yaşamış komple gitmiş,akü bitene kadarda bir mühlet götürmüş aküde bitince araç kalmış şarj dinamosu tamiri reizyonu vs ne yapılıcaksa artık yapılsın birde aküyü hariçten kapaklarını açarak şarja bağlayın hiçbir sorununuz kalmaz
    Eyvallah sagol her 2 sininde yenisini alicam.
    Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe

Ecupro Bodrum

CanAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şarj dinamosu bana uzun yolda olmuştu çok kötü bişey. tamir oldu ve kömür değişmişti

ercan26esk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese selamlar bayraminiz kutlu olsun.

2003 model 1.8t golf gti aldim awp motor aldigimin aksami aku lambasi yandi.
    Bgnde yolda giderken bi anda radyo kapandi sonra da asr ve abs lambalari yandi. Kontagi kapattim araba calismadi, vurdurdum is yerine geldim. Kontagi kapadim is yerine gittim. deneme amacli 3 saat sonra araci calistirdim, calisti ise devam ettim sonra aksam eve donerken calistirdim onceden isinsin diye araba 5 dkka sonra gene asr ve abs lambasi yandi. Bu sefer yolda giderken km ve devir saati yerinden oynamadi hic ve gostergeler sonuk yanmaya basladi. Biraz daha ilerledikten sonra arac gucten kesti hic gaz yemiyodu ve teklermis gibi calisiyodu sonra kontagi kapadim 5 dkka bekledim gene mars almiyodu vurdurdum calisti gaz yemesinde problem yoktu. Biraz ilerleyince tekrar guc kesti. Sonrada cektirdim arabayi. Ne sebep olmus olabilir. Alternator diye dusunuyorum.
    Daha once yasamis olan var mi acaba ne sebep olmus olabilir
    arabanız kırmızı renk mi ????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amerika da yaşıyorum araç lacivert

Ecupro Bodrum

SNCKTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarj dınamosunun konjektorunde sorun var buyuk ıhtımal dıyotlarından bırı patladı sarj edıp etmıyor cunku sız yınede akuyude kontrol edın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SNCKTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sarj dınamosunun konjektorunde sorun var buyuk ıhtımal dıyotlarından bırı patladı sarj edıp etmıyor cunku sız yınede akuyude kontrol edın
    bügün yenisi ile değiştiricem sonrasında akü ye de baktırıcam. sağolun

Ecupro Bodrum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)