açıklayıcı bilgilerin için teşekkürler.çok güzel olmuş.iyi günlerde kullan.
Printable View
açıklayıcı bilgilerin için teşekkürler.çok güzel olmuş.iyi günlerde kullan.
harbi intercolordan cok motor yıkama daha iyi olmuş:) kazasız belasız
200 ler ıcın cok gereklı bır parca ucuza kacmak ısteyenlere as900 onerılır :D Mustafa hayırlı olsun super olmus ama bos bırakma bısıler yaz derım ustune ;)
hadi hayırlısı olsun...kazasız belasız kullan..
Yok be abi , ne yazacam.Silvia mı yazayım yoksa gibi HKS mi ? :) İkiside değil . Boşver iyidir böyle.Böyle "Bazen susmak en iyi cevaptır modeli" oluyor,Alıntı:
M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
:)
eheh ya nismo ımzası gusel olur dıe dusundum ben ehheh
:) Nismo alınca bişi yazarım
bırak şimdi:)
maşallah çok şık olmuş güle güle kullan motor yıkandıktan sonra daha da güzel durmuş nerede yıkattın ben kimseye güvenemiyorumda yıkatamıyorum onun için soruyorum :)
laf söylemeden önce sözünüzde durun gençler.2 haftadır sizi bekliyoruz,yemek yemiyoruz :DAlıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
Motor yıkanmadı,speyle temizlendi.Ama çok uzun süre böyle kalacağını zannetmiyorum çünkü yapış yapış oldu biraz. :)
ulen mustafa yemek köpegin olsun pazartesi akş** beraberiz olm anlamam okadar yada salı yada ccarşamba ssiz söleyin hangi gün size uyuyo telefonlaşak :)
Murat la konuşup arıyorum paş** :) Ağlamayana meme yok =)
hahhahha bende cok agladım ondanduır belki :):):)
hayırlı olsun abi :)
çok şık olmuş, fark ettim de bizim std intercooler de aynı yerde duruyo, sol çamurlukta :)
motor içi çok şık gözüküyo hayırlı olsun :D
mustafa intercooler a sen "the imam" yazdir , bende "the bedevi" yazdiriiim ;)
resimler açılmıyo..
bana çok lazım bir konu ilgilenirmisiniz rica etsem...
Abi naaptın :=) Konunun tarihini görmedin mi ? 29-06-2006 diyor :) intercooler ı takalı 3 sene olmuş ben. Sen msn e gel ben sana anlatayım istediklerini.Yoksa ekle :
jdmworks@live.com
fotolar yeniden upload edilebilir belki ama sorun ne ? ona göre başka fotoda bulurz