Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin.
Printable View
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin.
offf son cümle dağıttı beni ya. Allah rahmet eylesin. Ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef biz klavye başında üzüldüğümüz ile kalıyoruz, o da belki ailesinin 1000 de 1 i ya da değil.
Dursun artık şu kan yazık ya.
Allah rahmet eylesin
En acısı da artık şehitlerimizin haberlere dahi çıkmaması. Sıradanlaşmasını geç artık neredeyse yok sayılması seviyesine geldi.
Başımız sağolsun, Allah şehitimizin yakınlarına sabır versin.
başımız sağolsun,Allah rahmet eylesin
herkese tesekkur ederim.. evet malesef surecten dolayi ve yedikleri nanenim hesabini veremeyecekleri icin ustu ort pas ediliyor.. sehitleri toplayan ambulanstaki doktorla konustum biraz once.. cogu askerimizin vucut parcalarini bulamadiklarini bazi torbalarin cok hafif oldugu icin agirlastirmak zorunda kaldiklarini belirtti.. cok uzucu ve sinir bozucu bir durum. kelime bulamiyorum
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun .
allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin rabbim.
Ben böyle şeylerin halı altına süpürülmesine de buna karşı sessiz kalınmasına da anlam veremiyorum.Hükumet böyle yapıyorsa bile asıl kabahatin bizde olduğunu düşünüyorum insanların gözünü açamadığımız için.
Daha az önce müreffeh bir abimizin yorumunu okudum, 2019'dan önce iyi bir şey beklemeyelim, olmayacak diyor.Kimse de demiyor ki biz buraya nasıl geldik?
Kimler getirdi bizi buraya?
Forum olarak hayırcıymışız.Her fikre saygım var anayasanın değişmesinin gerekliliği de ortada, ama yıllardır çay kaşığıyla biriktirilebilen devlet servetini de her gün 3'er 5'er kaybolurken tutamayan, daha bu sakallı maymunlar M16 tüfekleri ile sınırda el sallarken müdahale etmeyen ve bunlar gibi binlerce fiyaskosu olan hükumete, bir de tutup al sen yürütmenin başı ol demek nedir?
Açamadık işte gözlerini...
Doğan'a supercharger takmak isteyen abimiz, şimdi şehit olmuş.Ben daha askerliğimi yapmadım, yarın bir gün ben de aranızdan ayrılırım belki, var mı garantisi?
Gösterin insanlara olanı biteni, sesinizi yükseltmekten, anlatmaktan usanmayın, korkmayın, çekinmeyin.Bura yeri değil aslında tam olarak ama ben her fırsatın değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum, bunu buraya yazmadan edemedim.https://pbs.twimg.com/media/C4eDLt4WQAA6Xm1.jpg
Yukarıdaki görüntü, geçen saldırıda şehit olan bir askerimizin beylik tabancasına ait.Bizzat üstünden çıkmış, kabzası erimiş...
Allah rahmet eylesin, hepimizin başı saolsun..
Ben çok üzüldüm. Başımız sağolsun.
Konuya bende yorum yapmışım geçen sene bi girim bakim ne gelişme olmuş diye adam şehit olmuş.... Allah rahmet eylesin yarın ne olacağımızın garantisi yok.....
Allah mekanını cennet eylesin şehidimizin.. Geride kalanlarına sabırlar versin inşallah
Allah mekanını cennet eylesin
Yapanın, yapana zamanında göz yumanın ve bunlara destek verenlerin allah milyar kere belasını versin
Allah rahmet eylesin
geride kalanlarına sabır versin :(
Gece gece hevesli bir şekilde okudum yeni proje sanarak, başınız sağolsun mekanı cennet olsun şehidimizin çok üzüldüm gece gece...
Allah mekanını cennet etsin şehdimizin. Hakkı odenmez. Allah ailesine ve yakınlarına sabir versin.
Allah nur içinde yatırsın. Başımız sağolsun.