Abi internette hazırlanmış çoğu turbo kitlerini inceleyin.Ben anlatıcamda siz anlamıcaksınız çünkü anlatmayı beceremicem![]()
Benimkide böyle bişey bende turbo direk coolera giriyor ve hemen yanındada bov. Ben şuan memnunum sistemimdende aklıma takılan şu bov orda olması lag olayını artırırmı diye düşünüyorum neden derseniz gaz kelebeğinden turboya kadar olan tüm havayı bow boşaltacak bu yüzden lag yaparmı
eğer kaçak yada düşük basınçlarda kendini açmazsa bir problem olmaz ama cooler öncesi koymak belki biraz daha iyi olabilir oradaki havanın yoğunluğu daha az daha hacim daha fazla ama olduğu yerde iyi, iyi bir bovsa tahliyeyi iyi yapıyorsa sorun yok
körler sağırlar
lag yapma nedeni olarak neyi düşünüyorsunuz yani fark olarak?
cooler sonrası konulduğunda zaten bov için ekstra boru/hacim çok fazla miktarda değil fr kitlerinde o yüzden farkı hissetmeyebilirsiniz muhtemelen cooler öncesi yada sonrası yerleşimle
ki muhtemlen fr bunun testini yapmıştır fark olarak ne söylerler bi konuşmak lazım aslında
körler sağırlar
valla bu konu ile ilgili bir cok forumda arastirma yapmistim sonra herkezin baglandigi bir ortak nokta var nereye takarsan takdyno tesleri ile bir miata ustunde deneyenler bile vardi. Bow turbo tarafina takilarak olcum yapmislar ardindan emme manifoldu tarafina takip denemisler fark yoktu.
Aslında en güzeli 2 tane koymak..
1 adet turbo çıkışına
1 adet kelebek öncesine
Fazla BOV göz çıkarmaz..![]()
kısa sürede hiçbişey olmaz turbo sağlamsa arkadaşın bov arıza yapmıştı 2000 kmdir kullanıyor dibini çıkararak sıkıntı yok ama takılsa daha iyi ben olsam takardım için rahat eder![]()
şu an birşey olmadığı olmayacağı anlamına gelmezeğer anlamsız bir parça olsaydı zaten bov yada diğer elemanlar yapılmazdı , 5k km 2bar+ üstü bovsuz şekilde kullanın yatak boşluklarını ölçün eskisiyle ne gibi fark var deneyin
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)