Arkadaşlar bu setup yapmak mümkün olur mu 150 hp act motora. Yaklaşık nekadar maliyet olur?
Arkadaşlar bu setup yapmak mümkün olur mu 150 hp act motora. Yaklaşık nekadar maliyet olur?
Life is Too Short To Stay Stock
Merak ediyorum, takipteyim.
Bence gereksiz bi macera olur.Yapılmayanı yaparak çok yıpranırsınız.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Şimdi şöyle bir şey var,TSI ve ACT motor birbirinden farklı motorlar,Bildiğim kadarı ile act'de yazılımda bile tsi kadar verim alınamıyor ve sıkıntı yaşayanlar mevcut.Birde daha çok ona harcanıcak para yerine aracı satıp harcayacağınız miktarıda üstüne koyup yapabileceğinizden daha hızlı ve yapımı kolay bir araç almanız.Stock motor'a gtx turbo olurmu?yep yeni aracınızı forgedlamak akıl işimi bunlar düşünülmesi gereken şeyler bence.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
act motorun turbosu vgt turbodur. Muhtemelen standalone ecuya geçmen gerekir. Birde vw'nin tesisatını düşünüyorum işçilik v.s derken. gti al daha mantıklı.
ewet Penguen Hakan, aracı güzel yürüyor
eskiden de güzeldi şimdi daha keyifli oldu. Turbosu dediğim gibi GTX2867
çok yüksek derece bir egzantrik kullanmayacak yada stroker kit vs yapmacaksan GTX2867 fazlası ile yeterli olur.
her halikarda motoriçini güzel desteklemen gerekecek zaten
150 lik act motorların yazılımla verim alınamaması gibi bir sorunmu var? nedeni silindir teknolojisi sistemimi acaba ?
Golf MKVII 1.6 Tdi
golf 7 aşırı elektronik bir araç. Bu işlem baş ağrıtır şahsi fikrim
Golf MKVII 1.6 Tdi
sorun değil ne demek, sadece 2876 garrette yok baika markalarda eş değer ölçüler varsa da büyük olur demek istedim
önümüzdeki yaz için benim de big turbo düşüncem var
ufaktan başladım araştırmaya
şimdiye kadar ki araştırmalarıma göre ort. tutarları yazıyorum
kol+piston 4.000
egzantrik 2.000 (bence zorunlu ama genelde opsiyonel düşünülüyor :-) )
motor işçilik 3.000 - 4.000
turbo 5.500-6.000
turboback egzoz 1.500-2.000
methanol kit: 1.500 2.000
enjektör + pompa + bow , wg , emme manifoldu, egzoz manifoldu
25.000 rahat yer ilk aklıma gelenler
çok hard olmasın dersen 20.000 kesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)