Listede atlanan çok şey var 50 bin tl si net var bence yapmak isterseniz .
50 bin tl harcarım diyorsanız ve manevi olarak altından kalkabileceğinize inanıyorsanız yapılır.
Printable View
Listede atlanan çok şey var 50 bin tl si net var bence yapmak isterseniz .
50 bin tl harcarım diyorsanız ve manevi olarak altından kalkabileceğinize inanıyorsanız yapılır.
Bence satıp GTi aldıktan sonra R/Cupra turbosu, intercooler, egzoz yaparak 380hp 500+ Nm binmek daha mantıklı olacaktır :)
bu işin sonu yok, ne kadar köfte o kadar ekmek misali
istedikten sonra kapak, gömlek, yatak, stroker kit gibi daha hard motara girilir, şanzuman, lsd, araç hafifletme, lastik, vs... 50 değil 100 lükte olunur :)
tüm bunlar bir yana sen istersen hiç uğraşmadan
sadece kol piston alıp yanına wet 100 shot nos basıp temiz 250hp gazla kardeşim :)
konu dışına biraz çıkmak gibi olucak ama ne güzel en azından bişeyler yapmaya çalışan maliyet soran birini görmek iyi çünkü son zamanlarda denemelere bazen bakıyorum 2 araç dibine kadar sökük adamların artık motor ustasıyla işi kalmamış hani şundan 2 sene önce herkes nos a hoyyyt derdi şimdi nos bassa amenna herkes dibine kadar söküp çıkıyor modifiye bu değil ki , ha sen süre koşarsın drag koşarsın ona ok ama 2 araç denemeye çıkıyor böyle bir söküklük yok :D
Eger leondaki gibi water cooler ise manifolddan, sessizce elinizdeki turboyu yere birakin :D
Hakı b.kunu geçer derler ya bence aynen öyle olur.GTI almak en mantıklısı.
Loading site please wait...
Düşünürseniz aracın sahibi tanıdık.
Bu setup yapilinca kimi gececksiniz 50 bini motora gomdugunuze degecek mi yani ? Bence 15e bi bitik corsa alon 10 lira motoruna harcayin s2000 typer falan tokatlayinca keyfini yerine gelir en ideal deneme araligi 200 -300 hp
benim şahsi fikrim act ile uğraşmak yerine ( sonuçta yapılmış bir örnek yok ve risk alınacak ) para harcıyacaksanız 1.4 tsi ( cth motor ) 1.6 thp veya leventinde dediğin gibi 2.0 tfsi golf r, gti yada leon cupra tarzı bir araç en iyisi
1.4 tsi dediğiniz gibi rur golf var ama emin olun ciddi paralar harcanmıştır , tabi illa ki 2867 yapmanıza gerek yok stock turbo, stock motor bile fazlasıyla iyidir , mütçeyide aşırı zorlamaz
1.6 thp de ds3 ,207 rc , mini => mini ile ist.da powershop manic markası altında çalışıyor , hatta project car da konusu olan araçta mevcut , kendi adıma bu motordan 1 kişi çok iyi anlıyor gerçekten ustası diyeceğim tek kişi Antalya'da mehmet turhat. Antalyada iseniz 1.6 thp ustadan dolayı sıkıntı yaşasanız bile ustanın orada olmasından dolayı çok sıkıntılı olmayabilir ancak başka şehirdeyseniz hiç bu motora bulaşmamak en iyisi
2.0 tfsi ilede uğraşan birçok firma var project car'da birçok örneğide var , uğraşılıp yapıldığı zaman en hızlısı kesinlikle 2.0 tfsi olur, gtx3582 yapan bile var :) 1.6 thp kadar sorunlu değil bildiğim kadarıyla
3'ünüde matıklı değerlendirirsek hem güncel olsun hemde satarken rahat satayım 100 200 13 saniye bana yeter derseniz 1.4 tsi f/p için en mantıklı araç bana göre :)
Rasit Aga kocaman passatla 100-200 18" jantli 19sn kosuyor :) Ayni setupta golf 17 sn falan yapar herhalde max.Buda baslangic seviyesi icin yeterli olur diye dusunuyorum bence.Geri kalan hersey icin mastercard :D
https://youtu.be/NQyt8x6q_W4
1.4tsi 125 hp passat