Forumun başganları adaleti dağıttı amca için çok şükür
Helva kavurup yemek gerek
Printable View
Hep kendinizi haklı gorup karşı tarafta hata arıyorsunuz.
Hiç demiyorsunuz ki ben ne yaptım da böyle davranıyor.
Konuları hiç etmekte üstünüze yok, hakkaten beğenmediğim bir yoruma - basınca 21 tane - basmışsınız.
Sizin - nizle ne küçülürüm, ne de gelen + lar ile büyürüm burada ;)
İyi forumlar. 2-3 mesajınızı daha eksiledim şuan gereksiz gördüğüm için, en az 60 tane daha - bekliyorum sizden, size o yakışır bu arada.
Ya bu amca 1 gün kesmez ki sayın mod arkadaşlarımız abilerimiz
Allah rızası huzur ortamı için
Müebbet istiyoruz :)
Bu forum herkesin. Sadece sizlerin değil. Ben de S2000 araçlar ile ilgili düşüncemi söyleyebilirim. Demokrasi bunu gerektirir . Maalesef sizler faşist diktatorcu yapınız bunu anlayamıyorum. Lafa gelince gelişmiş ülkeler demokrasi özgürlük dersiniz uygulamaya gelince sadece kendiniz gibi dusuceyi istersiniz,.
Herkes her aracı sevmek zorunda değil , bende bu S2000 leri sevmiyorum. Bu kadar basit.
s2000 i bende sevmiyorum genel kullanıcı kitlesi ile alakalı bir ön yargıdır belki..
ancak 50/50 ağırlık dağılımı fabrikasyon x-bone frame tasarımı gibi şeylerle mühendislik anlamında kendine hayran bıraktıran bir araçtır aynı zamanda.
forum demokratik bir ortam değildir bu arada, forum üyelerin değil çünkü, tek bir sahibi var ve istediği şekilde açar kapatır yaptırım yapar bu konuda sadece forumun sahibi özgürdür.. istediğiniz yöneticiye sorabilirsiniz.
Hocam sen nasıl bir kafa yapısındasın? İstiyorsan git kendine konu aç S2000 dünyanın en bÖktan arabası de banane. Ben bir konu açmışım sorunlarımı anlatmışım sonrada araç sökülünce sonucu yazmışım. Kendi arabamla ilgili sorunların olduğu bir konu bu. Biz burada bilgi alışverişi yapıyoruz. Fikir ediniyoruz yeni şeyler öğreniyoruz.
Gelip buraya s2000'le alakalı genel bir yorum yapman ne derece mantıklı.
Ben gelsem senin araba konuna bu araba şöyle kötü böyle kötü desem ne alakası var demezmisin?
Lütfen yaşınızın verdiği olgunlukla yazılar yazın az mantıklı olun.
Hala benim ile uğraşıyorsunuz , bu konuya sadece bir mesaj yazdım , hepiniz bana saldiriyorsunuz , ben nedenini açıkladı tartışmayı bitirmek için cevap veriyorum konu sahibine saygısızlık olmasın diye fakat sizler susmak nedir bilmiyorsunuz ..
Sussmaaa sustukçaaa sıra sanaa gelecekk
S2000 lerrrrr ölmezzzz amcaaaaaaaa :):):)
Amcayla kim uğraşıyor arkadaşşş :):)
dedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nihat Hatipoğluna benzeten sadece ben miyim? :D
shkodra nickli üye s2k ya tepki olarak dogdu...
konuyu tekrar özünü döndürmek adına
GTX3584RS compressor ve turbine map
https://s19.postimg.org/sragxi8w3/gtx_3584rs.png
Çok geçmiş olsun sorunu çözmenize sevindim güzel bir turbo ile tekrar mükemmel olacağı aşikâr toplayıp kazasız belasız sorunsuz kullanmanızı ve yeni halini dört gözle bekliyorum :)
90lbs'e yakın üfleyen bir turbo. Bence kesinlikle başarılı.Henüz dyno verisi bulamadım. 4 silindirde nerelerde doldurduğu da önemli. İddia, yeni turbine pal tasarımıyla daha iddialı olduğu yönünde.
Aklıma takılan şey, Bu turboyu yanılmıyorsam sadece vband ve .83, 1.21 A/R olarak sunuyorlar. Bende T3 manifold olduğu için turbine housingsiz alacağım. Acaba mevcut .82A/R li T3 turbine housing ile bir problem yaşarmıyız? Pal çapı aynı.
Galiba T3 turbine housing, pal den dolayı olamayacak. Böyle ise gtx3584rs işi yatar.
ATP TURBO - The Premiere Provider of Turbocharging Components
Karismiyim , konusmiyim , yazmiyim diyorum sabrediyorum fakat nereye kadar ..
lnccntrl nicli üye her yazdigima brgenmedim demis .
Şimdi size soruyorum ben ne yapayım bu kaçıncı kişi susuyorum sarediyorum fakat illaki beni zorluyorlar..
Metin hocam, bu genel bir S2000 konusu değil, beğeni eleştiri ve görüşlerimizi paylaşmıyoruz, Sinan arkadaşımız aracını çok güzel yükledi çok para harcadı karşılığını da almak istiyor, sorunlarını paylaşıyor biliyorsak yazıyoruz bilmiyorsak susuyoruz ama bu senin sustum sustum tarzında bir olay değil ki.. ayrıca Sinan'ın arabasını eğer bilseydin ya da konusunu takip etseydin, senin o beğenmediğin eleştirdiğin bir çok kısmın M3 yürüyenle değiştirildiğini görür, konuya köstek değil destek olurdun...
sabırlı yonetıcıler var valla
Ayrıca her yazdığına neden eksi basıyoruz bi düşünsene.
Beğenmiyor olabilir miyiz?
tam 47 postumu eksilemişsin.
Sen adamın evine giriyosun, bu duvarların rengi sarı mı hmm ben sarı sevmem diyosun. Tepki alınca da hebele hübele.
Bu adama bugüne kadar yaşından dolayı ses çıkarılmadı sanırım zira çoğumuzun babası yaşında.
Ne bu adamın ayrıcalığı? Çok iyi bi adamda biz mi anlamadık, günün tek uygun saati bu saatler şu konuyu takip ediyim diye girdim hale bak.
Tehdit felan da etmedim o eksilediğin parmakların yönüyle bişe mi anlatmaya çalışıyon emmi
https://s19.postimg.org/k63d13ukj/gtx3584rs_turbine.png
evet tüm seçenekler V band gözüküyor, keşke uysaydı 1.21 A/R de %78 verim var ki turbine için çok çok iyi bir verimlilik
normalde turbine ler %68-70 verimlerde oluyor bu açıdan özellikle S2K gibi yüksek devir çeviren araçlarda turbine verimliği daha önemli oluyor
4 silindir var S2K gibi 4 silindir var :-) o yüzden endişe etmeyin 5000 gibi gücü hissedip 5500 olmadan full boost yaparsın
daha geriye net 4000dd var çevirecek çok keyifli olur
bu yeni turbolar takım olarak satılıyor eski gibi core ayrı turbine ayrı değil, bir tek wg yok sanırım
açıklama şu şekilde " SOLD AS ASSEMBLY KITS (SUPER CORE + TURBINE KIT). COMP OUTLET AVAILABLE IN V-BAND & HOSE CONNECTION. "