User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Yeni Duster 1.3 145 hp

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yeni Duster 1.3 145 hp

Arkadaşlar bir bayan arkadaşımızın kullanımı için sıfır Yeni Duster 1.3 tce ile ilgileniyoruz. Kampanya varmış 1.3 milyon civarında. Bu motorların eski nesillerinde yağ yakma ve termostat arızası duydum okudum. Güncel hal nedir ne değildir bilgisi olan var mı ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bir bayan arkadaşımızın kullanımı için sıfır Yeni Duster 1.3 tce ile ilgileniyoruz. Kampanya varmış 1.3 milyon civarında. Bu motorların eski nesillerinde yağ yakma ve termostat arızası duydum okudum. Güncel hal nedir ne değildir bilgisi olan var mı ?
    Bir tık daha güçlü versiyonunu Qashqai'de kullanıyorum 2 senedir, makyajsız modeli.

Bendeki bana rağmen yağ yakmıyorsa dusterlar yakmaz diye düşünüyorum

Bir de benim aracın bakım kilometre ayarı 30.000 km olarak kalmış, muhtemelen TR'ye girdiğinde 15.000'e çekmeyi atladılar. 25.000 km'de girdim ilk bakımına, yine sorun yoktu.

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bizim sirkette yesil renk 1.3 tce 150 vardi 2023 model, tek kullanici tarafindan 118.000 km kullandi
    Kiralama süresi bitince ayni araci esine satin aldi en son 140.000 km civariydi gordügümde. Hic yag eksiltme sorunu yasamadi.

Keza 2022 1.3 tce 140hp megane kullandim 79.000 km boyunca, uzun yolda canini aliyordum 200+, ne yag eksiltti ne bisesi bozuldu motorla alakali. Bahsettigim iki aracta full yetkili bakimli 20.000 de bir bakim oluyor.

Yenisinin bundan kötü olacagini sanmiyorum motor olarak. Yeni duster hybrit var suanda sirkette, ondanda herseyinden memnun, görüs acisi bana biraz dar ve kisitli geliyor ön camindan dolayi.
    - Bize Her Yer TRABZON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla siz dahil kötü konuşan görmedim. Sanırım almasını söyleyeceğim.

Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir tık daha güçlü versiyonunu Qashqai'de kullanıyorum 2 senedir, makyajsız modeli.

Bendeki bana rağmen yağ yakmıyorsa dusterlar yakmaz diye düşünüyorum

Bir de benim aracın bakım kilometre ayarı 30.000 km olarak kalmış, muhtemelen TR'ye girdiğinde 15.000'e çekmeyi atladılar. 25.000 km'de girdim ilk bakımına, yine sorun yoktu.
    Bu bizim de başımıza geldi. Geç geldiniz dediler. Dedim bayan kullanıcı ekranda uyarı çıkınca geldik düzgün ayarlasaydınız dedik. Sorun etmediler gibi gözüktüler ama garanti uzatma yapmadılar bu yüzden.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla siz dahil kötü konuşan görmedim. Sanırım almasını söyleyeceğim.

Bu bizim de başımıza geldi. Geç geldiniz dediler. Dedim bayan kullanıcı ekranda uyarı çıkınca geldik düzgün ayarlasaydınız dedik. Sorun etmediler gibi gözüktüler ama garanti uzatma yapmadılar bu yüzden.
    Bendeki kiralık araç, ondan ötürü problem etmemiş olabilirler, çünkü 2 kere elektrikten 1 kere de klimadan garanti kapsamında işlem yapıldı

Bu arada motordan ziyade, Qashqai ve austral deki fren servo kullanıyorsa bakın o kronik, ondan sıkıntı yaşayabilirsiniz. 30 arabanın 3ünde ilk 1000 km’de karşılaştık bu sorunla. Pedal olmadık zamanda taş gibi oluyor. Erkek kuvveti bir şekilde durdurur arabayı da hareket halinde bu arıza olursa kadınlar durdurabilecek kuvvete sahip olmayabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesla ve benzeri araçlardaki bosch ibooster lardan mı var acaba? Bu soruna denk gelmemiştim.
    Schumi.Projects

delta0o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sitesinde en uygun fiyat 1.745 gözüküyor.İyi kampanya yapmışlar
    TeKS@S

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler