VW 1.8t için 320-350bg verebilen hangi Garrett turbo uygundur? GT25'in yeterli midir? yoksa 28 mi gerekir?
VW 1.8t için 320-350bg verebilen hangi Garrett turbo uygundur? GT25'in yeterli midir? yoksa 28 mi gerekir?
gt28rs olabılır ama istedigin guclerle sınırlı kalırsın. ama önu daha acık, fıyat farkıda cok olmayan gt2871 i onerırım 1.8t motorlarda baya verımlı bır secenek.
gt2876 verelim
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
kasiniosun tansu abi yaa sen önce bi arabayi alda turbosunu sonra dusunuruz![]()
!! Yngwie J. Malmsteen !!
turbo secımınle bırlıkte kullanıcagın setupta onemlı,daha ne gıbı eklemeler yapıcaksın garrett ten baska ? 1.8t ıcın demıssın ama hangı 1.8t ? k03le gelen manıfolddan bı cacık olmaz ben farklı farklı cok turbo denedım o manıfoldla.k04le gelen manıfold daha uygun gıbı egerkı std manıfold kullanıcaksan.bunların dısında dedıgım gıbı aklındakı setup nedır onu soylersen uygun turboyu daha ıyı onerırız.msnde denk gelırsek ordanda bılgı verırım yıne.
ıyı forumlar
manifold büyük ihtimal cast olucak. atp nin rs kitindeki
yada tt setup yapıp k04 + tt manifold + tt downpipe + tt intake pipe + tt enjektörler + 76mm komple egsoz vs. düşünücez.
2871 tavsiye ederim 60 i çok sewmiyorum
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)