User Tag List

Sayfa 3/11 İlkİlk 12345 ... SonSon
197 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Del Sol + turbo

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deolsol07 sen bikackez para vermek niyetindesin anlasilan bari dokum manifold bul kendine boyle basla ise...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

delsol07
    Misafir
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deolsol07 sen bikackez para vermek niyetindesin anlasilan bari dokum manifold bul kendine boyle basla ise...
    Yahu neden bir kaç kez para vermek niyetinde olayımki? Ben sadece en uygun fiyata işi çözmeye çalışıyorum. Evet biliyorum çin malı, "ucuz etin yahnisi olmaz!" "3 kuruşa 5 köfte yok!" şansına aynı malı başkası sıkıntısız kullanır sen kutuyu açtığında takılmadan elinde kalabilir. Tıpkı çinmalı olan diğer ürünler gibi? öyle değilmi? Ben bu kitin turbo manifolt ve vg sini kullanamasam bile, sizin dediğinize göre geri kalanları buradan maximum 1000tl ye toplarım. ne yapar bu kit ile 1000 + 2400 = 3400tl. + 500 işçilik + 500 cip yazılım, toplam = 4400 tl. yok manifoldu diğerleriydi sorun çıkmaz ise anahtar teslim 3400tl.
    Şimdi Biri bana çıksın desinki, getir aracını sana bu fiyata tüm bu isdediklerini üstelikte çok daha kaliteli ürünlerle (garrett t25 gtr8 herne ise hks veya tial 38mm vg, hks blowoff vırt zırt, ) ben yapar monte eder dynosu ilede garantili teslim ederim. Tmm kardeşim o zaman eyvallah. Öper başıma koyarım bende.

Eğer forumda bu tip bir kit getirtipte denemiş olan arkadaşlar varsa lütfen onlarda tecrübelerini paylaşsınlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    havanda su dovmenin manasi yok bence bosa para harcamadan dokum manifold alip diger parcalari burdan temin etme yoluna gidin;

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Blox-...s#ht_500wt_736

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı delsol07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu neden bir kaç kez para vermek niyetinde olayımki? Ben sadece en uygun fiyata işi çözmeye çalışıyorum. Evet biliyorum çin malı, "ucuz etin yahnisi olmaz!" "3 kuruşa 5 köfte yok!" şansına aynı malı başkası sıkıntısız kullanır sen kutuyu açtığında takılmadan elinde kalabilir. Tıpkı çinmalı olan diğer ürünler gibi? öyle değilmi? Ben bu kitin turbo manifolt ve vg sini kullanamasam bile, sizin dediğinize göre geri kalanları buradan maximum 1000tl ye toplarım. ne yapar bu kit ile 1000 + 2400 = 3400tl. + 500 işçilik + 500 cip yazılım, toplam = 4400 tl. yok manifoldu diğerleriydi sorun çıkmaz ise anahtar teslim 3400tl.
    Şimdi Biri bana çıksın desinki, getir aracını sana bu fiyata tüm bu isdediklerini üstelikte çok daha kaliteli ürünlerle (garrett t25 gtr8 herne ise hks veya tial 38mm vg, hks blowoff vırt zırt, ) ben yapar monte eder dynosu ilede garantili teslim ederim. Tmm kardeşim o zaman eyvallah. Öper başıma koyarım bende.

Eğer forumda bu tip bir kit getirtipte denemiş olan arkadaşlar varsa lütfen onlarda tecrübelerini paylaşsınlar.

eğer belirli üvret verilirse dediklerini yapanlar var zaten dyno vs ama düşüncen yanlış forumdaki çoğu insan sizin düşündüğünüz gibi düşünüp genelde bazı şeyleri iki kez almak zorunda, yada o parçalar yüzünden daha farklı elemanların zarar görmesini yaşamışlardır emin olun, bruadaki hiç bir insan hesap kitap özürlüsü değil 3 kuruşluk mal varken 5 kuruşluk mal almayı önericek fakat böyle bu işler
    körler sağırlar

delsol07
    Misafir
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer belirli üvret verilirse dediklerini yapanlar var zaten dyno vs ama düşüncen yanlış forumdaki çoğu insan sizin düşündüğünüz gibi düşünüp genelde bazı şeyleri iki kez almak zorunda, yada o parçalar yüzünden daha farklı elemanların zarar görmesini yaşamışlardır emin olun, bruadaki hiç bir insan hesap kitap özürlüsü değil 3 kuruşluk mal varken 5 kuruşluk mal almayı önericek fakat böyle bu işler
    Bilmediğiniz bir konuda ısrar etmek cahillikten öte bir kavramdır, benim için.
    Bu kadar karşı fikir olduğuna göre bu konuda daha fazla ısrar göstermem gerekmez kanısına vardırdınız beni.

Pekala;
    Anladığım odurki; Sadece boruları, belki intercoolerı, ve ıvır zıvırı oradan alacağım.

Bu güne kadar forumda tartışılan, bu konudaki yazışmalara göre; motor Hp üretimi ile, kabaca tekerleğin yere verdiği güç arasında %25 kayıp var?

yani 200hp saf motor gücü ideal şartlarda 175 max 180whp e denk geliyor doğrumudur?

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmediğiniz bir konuda ısrar etmek cahillikten öte bir kavramdır, benim için.
    Bu kadar karşı fikir olduğuna göre bu konuda daha fazla ısrar göstermem gerekmez kanısına vardırdınız beni.

Pekala;
    Anladığım odurki; Sadece boruları, belki intercoolerı, ve ıvır zıvırı oradan alacağım.

Bu güne kadar forumda tartışılan, bu konudaki yazışmalara göre; motor Hp üretimi ile, kabaca tekerleğin yere verdiği güç arasında %25 kayıp var?

yani 200hp saf motor gücü ideal şartlarda 175 max 180whp e denk geliyor doğrumudur?
    160 hp vtı da teker 130 hp cıkar normal sartlarda...

delsol07
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    160 hp vtı da teker 130 hp cıkar normal sartlarda...
    Yani %19-20 kayıp olacak benim aracımda ? Bu durumda, 200whp güç almak için motorun 250hp güç üretmesi gerekecek? Stok motorda motorun tamamen iyi kondisyonda doğru komp. da olduğunu varsayarsak, düzgün bir turbo kit ile bu gücü motora verebilirmiyiz? Yani kısaca ben 200whp alabilirmiyim? Internal a bulaşmadan?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dogru yakit ve ayarla 300whp falanda olur

delsol07
    Misafir
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dogru yakit ve ayarla 300whp falanda olur
    Stok motorla?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stok motorla?
    evet stok motorla..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    116oktan benzınle deılmı onur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    116oktan benzınle deılmı onur
    var boyle detaylar

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    300whp stock 94 delsolda kac kere sıkma hakkın var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    300whp stock 94 delsolda kac kere sıkma hakkın var
    0.8 :d

delsol07
    Misafir
    Üstadlar; 116oktan yok! 97 oktan var günlük kullanım hırpalamadan, stok motor, max alabileceğimiz güç nedir? Dalgasız ve dubarasız?

Birde benide aydınlatsanızda bende sırıtsam biraz, bu "kaç kere sıkma hakkı" ve cevaben
    "0.8 " nedemek?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üstadlar; 116oktan yok! 97 oktan var günlük kullanım hırpalamadan, stok motor, max alabileceğimiz güç nedir? Dalgasız ve dubarasız?

Birde benide aydınlatsanızda bende sırıtsam biraz, bu "kaç kere sıkma hakkı" ve cevaben
    "0.8 " nedemek?
    1 kere bıle sansı yok demek

delsol07
    Misafir
    1 kere bıle sansı yok demek
    Güzel, gerçekten sizin için eğlence kaynağı olduğuma sevindim.. 40 yaşında maskara ettiniz beni ya, helal size.. Şimdi ben bilgi edinmeye çalışıyorum, yani sizlere sorarak bir şeyler öğreniyim ve yanlışlık yapmıyayım istiyorum. Bu nedenlede bazen sanırım komik duruma düşecek sorular soruyorum? Şimdi konumuza dönelim .

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi komik bi durum yok ortada ama bence yanlış yoldasın herkez o kitlere güven olmaz diyor ama sen illa alıcam diyosun tamam para kolay kazanılmıyor herkez bütçesi yettiği kadar ama kafanda çıkardığın fiyatta göstergeleri göremedim onlarda nerden baksan 1000dolar tutar sırf wideband 400dolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

"0.8 " nedemek?
    sizin motorun durumunu bilmeden nasil cevap verebilirizki yazdigimiz 300whp ise cikabilicek maksimumlardan bir ornektir. ankarada stok motora 97 oktan 260hp alan oldu aklima gelen tek ornek bu b16 icin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)