;) herşey resimlerde gördüğümüz gibi olmuyo :) neyse senin için izole edeceğim orayı görüş bildirdiğin için teşekkürler
Printable View
rıca ederım oradakı ısınma hıssedılır olmasada bı kayıba sebep olacaktır. zaten stock makıne ustu uygulama ne kadar fazla kazanc okadar ıyıdır :)
can oğlum araban 10 numara oldu darısı benım basıma:))
hayırlı olsun aabey ...güle güle kullan zırt pırt çufla :D
daha görmedik binemedik :D
ahaha cok sevindim valla.hayırlı ugurlu olsun.bol boost lu binmeni dilerim.kazasız belasız.bol bol video cekin gunduz olsun mumkunse:D
Can masallah kazasiz belasiz dikkatli kullan kardesim..
allah ızın verırse bır tanede ben yapıcam bundan
teşekkürler arkadaşlar :) videolar için bi iki hafta daha sabır,araç şuan rodaj aşamasında gerçi 850 km oldu ama daha 4 ve 5. viteste gazlamıyorum 1-2-3 yapıp 5 e atıyorum :D
artı olarak avansımız motor 200binde stock haline göre ayarlıydı dolayısıyla çok açık değildi,birde üstüne motor yapıp forged ile sıkıştırmayı 8.5 lara çektik.dolayısıyla ayardan sonra mevcut 0.6 basınçla bile çok daha iyi yürüyecek.. :)
bülent bu arabanın daha ayarsız hali. biliyosun avans baya kısık..
gerçi gördüğün gibi buna rağmen boost gelince sarmaya başlıyo :hahaha: bunun bide ayarlı ve yüksek basınçlı hali var, nası tutuncaz yere bilmiyom :D otoban harici gazlayamıcaz anlaşılan :D
lastik şart :)
allah kolaylık versin şimdiden cem abi cok eylenmişti eğlenceden yıkılıodu sizide eğlenmeye cavet edıo :D