abıcım o sızın şahsı fıkrınız (sanırım bu sekılde gecıyordu ) after market urunlerdense ben onaylanmıs ve saglıklı sekılde kullanılan jcw coolerını tercıh ederdım kı hatta su an ıcın orjınal cooler bıle gayet saglıklıeger benım dusuncemı dırek sorarsanız snrm aracınızda yazılım yok coolerdan once yazılım yapmanızı tavsıye ederım
![]()
bu tabloya göre zaten birçok markadan daha iyi stock ic.. en iyisi grs sonra stock geliyor ortalama da.. ( sağ taraftaki tablo )
alta bence hiçbir işe yaramıyor.. grs de parasının karşılığını verirmi bilmiyorum ben hiç dyno üzerinde testlerine rastlamadım bi bu test var iat leri karşılaştırmışlar benzer şartlarda..
ic ye para vermek yerine meth kit heralde daha çok işe yarar iat açısından.. alta v2 ile 0.1 bar civarı basınç düşüyormuş kullananlar öyle diyordu..
ama bu tarz birşey olursa belki iş görebilir
![]()
YouTubeDR.ECU
YouTubeDR.ECU
scoopun altında zatentam ön ızgaranın olduğu yerde..
YouTubeDR.ECU
scoop buyumeden diger ic ler etkisizdir onnu bir bildireyim. bir cok secenk mevcut, yalitimli vs bana sormadan buraya konu acan terbiyesizi kiniyorum : )
etkisi illaki vardır ama çok büyük bir değişiklik olacağını ben pek zannetmiyorum.. sonuçta stock da alta da diğerleri de aynı scoopla test edilmiş burda..
gerçi dyno üzerinde görmeden kesin konuşmak yanlış olur tabi
linkteki test yapılan beyaz da m7 ram scoop olması lazım..
stock + water spray bile bence gayet tatminkar olabilir![]()
YouTubeDR.ECU
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
bu arada acayip isilara cikan yag sicakligi icin oil cooler almayi dusunen var mi?
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)