beynin içindeki dosyayı..
Printable View
ahah bu muhabbet çok su kaldırır :)
sımdı ne takmalıyız beyler:D
forge tak derim powershopta var Twin oluyor beygir almasan bile! sıcaklarda arabanı korursun Twin o lduğu için saten DBW nin pisliği yüzünden geç geliyor sıkıntı yok anlayamassın yani:)
guncel beyler cewap beklıyorum...
bana da bu tür birşey lazım ama hesaplamaya üşeniyorum..
HP ye göre intercooler boyutlarını kabaca yazan bir liste yok mudur ??? tekrar tekrar hesaplamayalım.. ( öyle birşey olmaz demeyin lütfen, kabaca diyorum zaten )
makalelelrde böyle bir konuı var
Fuzuli lag a gerek yok derim. Twinle de borulardan dolayı lag oluşacaktır. Yeni bir APR süper olur sanki?
apr ler büyük ortancası varmı bilmiyorum ama tek cooler bencede mantıklı
Yavuz bu iş bence biraz karışık hp den ziyade turbo ile kaç bar altında ne kadar güç alınacağıda önemli.Basınc attıkca güçte artıyor doğal olarak ısıda artıyor..Mesela ben k04-023 için 7.5lt civarında bir seçim yapıyorum.stock cuprada 6lt var.ancak oem basınc altında..Ben 1.2 filan düşündüğüm için ve remap firmaları stage 2 yazılımlarda cooler büyütmeyide öneriyor.ısı hp psi üçlüsü...amaç birim alandan geçen hava kütlesini arttırmak coolerdaki.Ama bunu hp ile nasıl orantılarlar matematiksel olarak bilmiyorum.Ama tech de bi konuda ortalama hp~litre size topiği okumuştum.
Gecenlerde 140 lik tsi icin fmic yapma imkanim oldu.. Oncesi ve sonrasi olarak vagcomdan intake temp. Log aldim.. Cok guzel sonuc aldik.. Detaylari uygun zamanda paylasirim.. Goruntusu de cok hos oldu performansi da.. Altlar sc sayesinde hala canli kaldi.. Tavsiye edilir,
Baya rahatladi gidisi eskisi gibi cabuk sismiyo.. Yakinda turbo buyutcez o yuzden cok yuklenmedik :)
takılan konusunda banada bılgı werırsenız bende bılgılenırım...
we warsa foto paylasırmısınız????