-
manifolt bu araçlarda hastalık ıslık sesi gibi veya hışırtı sesi geliyorsa manifolt çatlak olabilir okadar şey değiştin manifoltunada baktır yazık olmasın yaptığın emeklere genelde 1.8t ler sorunsuz araçlardır ama gaz taktırınca sorun çıkarıyor istanbulda olsaydın aracına bakıp yardımcı olmak isterdim
-
Abi tüpü söktürdüm araba kendine geldi ve yakıtta da tüple binmeye değmiyecek kadar bi fark var yarın manifoltu kaynattırcam sora yine yazarım sorun olursa...2 hafta sora gelcem aslında istanbula sizlerle görüşmek isterdim..Bi sorunum daha var araba kaloriferi ısıtmıo..daha doğrusu göbek hafif bi sıcak verio köşeler ılık
-
397 06 14
gimat sanayide.gürbüz oto
ankaradayken elimden 3 tane 1.8T geçti hepsini burada yaptık ettik-dağıttık topladık.
git bence.saiti bul orada söylesin arabanın sıkıntısını.
selamımı söyle yardımcı olurlar mutlaka
-
Teşekkür ederim..Kesin uğrıcam.Bugün manifoltu söktürüp kaynattırdım hcbsy değişmedi..Araba lamba sensörü arızası verio makinada.5 dk sürmeden çekiş düşüo kafayı yicem artık sanayici oldum çıktım çok moralim bozuluo o kadar para harcadım sonuç koca bi sıfır...Adaptasyondan sora 3.viteste patiye kalıo o kadar iileşio çekiş ama dediğim gibi 5 dk sürmüo!
-
Lambda ve maf'ı yenile ilk etapta eğer yapmadıysan..
-
Abi lambda yı arıza verio ama usta önemli değil sora değiştiririz dedi araba yaklaşık 90 krş yakmaya başladı başa çıkamıorum lambdayla alakalı olabilirmi
-
Ayrıca biraz fazla gaz verdiimde aşırı bi benzin kokusu var
-
-
Lambda arıza vermeye başlamışsa ciddi olarak bozulmuş demektir, kaldı ki lambdalar 1.8T'lerde arıza kodu vermeden de yavaş yavaş bozulmuş olabiliyor. Ama arıza kodu ürettiyorsa artık yolun sonu demek. Bence ilk etapta lambdayı yenile. Başka hata kodları var mı?
-
abi önemli olarak sadece lambda verio..Acaba yakıt bu yüzdenmi böyle
-
Aynen abartısız tam 90 kuruş..:(
-
Ben 90 kuruş istesem de yakamıyorum.
Acilen lambdayı değişin derim, Bülent abi haklı :)
-
Kesnlkle deiştrcmde yakıt düzene girermi acaba?Başka bi sorun gözükmüo çekiş dışında çekişide etkilermi lambda?Tüpü söktürdüm pişman olurmuyum!Böle giderse olurum tabiide...
-
abi bzm arabalar ne yakıo peki
-
fazla zengin , katalisatorede zarar verir.
-
İstanbul'da kullanıma göre 9 - 11 arası yakıyor.
-
valla tüplü binmeye değmezmiş zaten bu lambtayla ilgili bi bilgin varmı abi?
-
Yukarda sana gerekli açıklama yapılmış, o benden daha iyi biliyor zaten :)
Çok merak ediyorsan söyleyeyim, lambda yakıtı ciddi anlamda etkiler.
-
Lambda bozuksa, ki sende çok ciddi olarak ölü görünüyor, elbette ki araç hava yakıt karışımını düzgün ayarlayamaz ve ECU motora zarar vermemek için aracı ciddi anlamda zengin yürütür, bu da sana anormal yakıt tüketimi olarak geri döner...