Yahu arda alıp yarış kovalamıcan birşey yapmıcan ,al chip egzoz filtre devam edersin
Printable View
Yahu arda alıp yarış kovalamıcan birşey yapmıcan ,al chip egzoz filtre devam edersin
Valla kafandakiler nedir bilmiyorum ama leon 1.4 tsi gayet güzel bi araba, gerek donanım gerekse motor açısından. Performans olarakta bence tatminkar. Sen bence ne istiyosun onu kesinleştir ona göre hareket et
sesleri çok güzel :) ufak tefek oynamalarla çok zevkli oluyor...
tavsiye ederim ben de..
verdiğin paraya göre yeterli bence..160lık diye bahsettiğiniz araçların 2.elleri bile daha pahalı..herşey maddiyata bakıyor..uğraşılmayacak araba da denmez,o kadar yerden yere vurmayın be:))
bunların filtre borusunun capı kac acaba bende takmayı düşünüyorum specler aynı sayılır,rahatlayacağını söyledi bana barbaros abi,filtre takcaz mecbur :) kutu içi düşünüyorum ben filtre kapağının üzerini sökünce açık gibi oluyormus sanırım.yoksa aem dry flow filanmı alsam?
Ha bu arada söylemeden geçemeyecem 122lik motor blow off varmış gibi sesler çıkartıyor :)
şimdi videolarını izledimde gidişi o kadar da kötü değil intercooler ve chip ile çok güzel gider , hazır ne alıcağına karar vermişken vaz geçme derim beyaz al yap cupra tamponlarıda jant yay fıstık gibi işte, ben olsan alırım karar senin dostum ;)
KN ın o ıs ıcı dırek yaptıgı acık tıp fıltresı var zaten ıstersen onu da koyabılırsın ama KN hem yaglı tıp fıltre hemde ordan burdan evıre cevıre havayı ıcerı sokcagına Far ın arkasına koyarsın Aem ı,motora bakan arka kısmını ızole edersın duvar gıbı,borusunu da sarmaladın mı daha guzel olur,kutu ıcıne gelen hava ordan burdan donerek geldıgı ıcın daha cok surtunme yasıcaktır aynı zamanda yıne motorun yanında olcak ve sen ses gelsın dıye ustunu acık bırakıcaksın hem sıcak havayı ustten alcak hemde eskı fıltre sıstemınden tek farkı braz seslı olması olcak.1.4 tsı larda maf sensoru var mı bılmıyorum ama varsa eger Aem dısındakıler yaglı oldugundan zararlı olcaklar ztn,kı olmasa bıle yaglı tıp alıp yıne o yagı emdırmenın anlamı yok
arda ikince elde 170 lik süperçarçurlu golf gt yada jetta tsi falan kovala
bin üstüne vur kırbacı
en temizi zahmetsizi
roccoya binemiyosan :D
bende nedense sebepsiz yere caddylere falan bakıyorum
ne alakaysa , iş güçlede alakası yok , havalardan sanırım :p:D :D
122 alıp jant ıwır zıwır alana kadar sc + turbolu yani 140-160-170 olan modellerden al derım..
122lıkler yaptıgın seylere cok tepkı wermıor malesef..
ama leon yakısıklı benım ıcın bu onemlı dersen o ayrı...