bu gibi katklıalrdan sonra benzin filtresinin değişmesi gerekiyor.
aynı zamanda enjektörlerini de temizletmen gerekiyor. bu katkılar depo içerisindeki kalıntıları da çözüp filtre ve enjektöre dolduruyor.
Printable View
bu gibi katklıalrdan sonra benzin filtresinin değişmesi gerekiyor.
aynı zamanda enjektörlerini de temizletmen gerekiyor. bu katkılar depo içerisindeki kalıntıları da çözüp filtre ve enjektöre dolduruyor.
osman ben dede benzin filtresi ve benzin deposunu son olarak ta benzin pompasınıı temizletirsenn verim alacaksınn gibime geliyor benzin pompasının üzerinde filitre felan var ***** biliyorsunn bende aynı sıkıntıları yaşadımmm yatan arabalar yüzündenn
dede onlarin hepsini dun yaptim senden sonra gidip aldim degistirdim hepsini bide yildizlar pompaya gittim enjectorler fln cillop oldu ama gel gelelim sorun devam ediyor.yarin egsoza gidecem bakalim o da bi degissin gorelim tekrar cunku en son ef de ayni sorunu yasamistim hidir takmistim duzelmisti:o
emme değil
egzozun üzerinde olacak eğer yanlış ölçüm yapıyorsa ondan kaynaklı olabilir attığın katkı sensörü bozmuş olabilir
birde mafini temizle tabi
Bütün araçlarda O2 sensörü eksoz manifoldu üstünde yada hemen sonrasındaki eksoz borusu üstünde olur. Emme üstünde O2 sensörü olmaz.
düşük ihtimaller ama krank sensörüyle benzin pompasını da kontrol ettir derim. ikisi de düşük değil de yüksek devirlerde sorun çıkartan parçalar genelde ama bazen sapıtabiliyorlar. Bobin ne durumda
evt arkadaslar hafta sonu yazamadim sorun Lamda (o2) sensorundeymis halloldu:agbe: bu konuda yardimlariniz icin many thx:)