dostum çok şık araç. fiyat/performansta üstüne tanımıyorum.
aralıkta askere gidicem, gidip geldikten sonta 1. tercihim benimde czt
dostum çok şık araç. fiyat/performansta üstüne tanımıyorum.
aralıkta askere gidicem, gidip geldikten sonta 1. tercihim benimde czt
arda MND yi alalım sana bonalume kit var cok sevdiğim bi kardesimin aracıdır, ve genel olarak tanıyor insanlar gecmiside guzel araba kotu bi yorum duymadım daha kimseden![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
uzun yolda 110-120 km/h ile 6 lt yaktım750 km yaptım bir depo ile.gidişini gti,vti,vts,gsi ile hiç kıyaslama bile.bonaluma kit ile 0.9 cont yuruyor bildiğim kadarıyla o rakamı ben kitsiz yakaladım şu an
![]()
4-2-1 turbo manifoldu,komple 60 mm iskender egsoz,60 mm hks son susturucu,hks benzin basınç regulatörü,walbro benzin pompası,greddy profec b-spec2 evc v.s var araçta.ecutek yazılımımızı da bitirdikmi işlem tamamdır.bonalume yerine bu şekilde parçalarla kendin yapmanı tavsiye ederim bunalımlıdan daha iyi gideceğine eminim
barnak bassam olurmu ?
Epey epey bilgi sahini oldum çok teşekkür ederim tek tek, Ahmet abi bende yaparsam kendim yapmayı istiyorum kit alan değilbilen kişilerden parça temin ederek daha zevkli bence
. Gideceğim yolda minimum 60 maksimum 100 yapabileceğim bi yol ondan dolayı benzin çok yakacağımı sanmıyorum, 25 km kadar falan
Biraz ailenin kafasına girersek olacak iş gibi. Çok teşekkür ediyorum tekrardan
![]()
bendim o.. bonalume yakıt konusunda avantaj. kitten sonra bariz bir biçimde daha az yakıyor araba. orjinalinde araba cok zengin oldugu için bonalume ile birazcık daha fakir hale geliyor ama bonalume ile bile afr 10 tabi o da ayrı bir konu (orjinalde 9,5 lara kadar dusuyor tam gazda..) bu iişi biraz bilenler arabada ne kadar guc saklı oldugunu anlarlar. ben mesela bir trik yaptım kite. ki su anda butun kit sahiplerinde de aynı sey var. afr yi 11 e cekebildik. dyno uzerinde 9 beygir gordum. ne versen alıyorsun. benden soylemesi..
1400 euro +kargo+shipping ahuahauah
şaka bi yanada turbo manifoldu ve egsozu ister kit al ister alma yaptıracaksın.evc aldım çünkü yazılımla birlikte 1.2 cont yuruyecez inşallahama bonalume ile sabit belli açtığı basınç bence bonalumeden daha mantıklı ecutek +bu işlemler
sence?
barnak bassam olurmu ?
bizimki de sadece kat iptali+bonalume 1200 euro alınan guc 213 beygir
safe..
hee birde IC komple egzoz header ile 230 civarı alınıyor
bu da dip bilgi olsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)