Hayat benim için artık üç harf DSG :)
yol tutuşu mukemmel bir araç hemde orjinal yayları ile kullanıyorum...
Printable View
Scirocco R lar 6 ileri DSG.
Özgün ben kopyalamaktan sıkıldım siz iddia etmekten sıkılmadınız :D
roccolardaki 7 ileri kuru tip şanzımanın 400 küsür nm ye dayandığını iddia edenler bir zahmet üşenmeyin sayfa 7 ye bakın vw nin dsg lerle ilgili teknik açıklaması. 250 nm max limit yazdığını göreceksiniz.
http://www.volkswagenag.com/vwag/vwc...%2008_engl.pdf
Scirocco R 7 ileri değil. 2.5 tfsi larda kullanılan 7 ileri tamamiyle farklı bir şanzıman o 550 nm ye kadar dayanıyor.
dou Macimum hız civic Typer için 220 yazıyor senin araban 220 yapamıyormu ? neyini idda edicem 160 lık Dsgli jetta var dsg beynini programlatttım y.dışında kedimde cipini yaptım 280 nm ile geziyorum 7 ileri ozaman kırılır oylemi :=)
En basiti holinger den sıralı sanzıman aldık dedilerki 400 Nm nin üstünde kırılır 580 nm kullandık söktüğümüzdede tamamiyle tertemizdi her fabrikanın belirli sıkıntıları sae normları var onları aşamazlar yayınlayamazlar Japonyada 3 litre arabanın 280 300 beygiri geçmesinin yasak olması gib i
97 kullanmayın diyorlar 97 kullandım hiçbir sıkıntı yaratmadı buna ne diyeceksin birton sey çıkara bilirim sana :D
üreticiler mutlaka belirli toleransla üretir 280nm olduğuna inanmıyorum daha fazladır mutlaka
supranın getrag v160ının kağıt üzerinde 500nm mi 550nm mi ne kapasitesi var olarak geçer o kapasitenin 3 katını kaldırıyor:) mutlaka toleransı vardır herşeyin olduğu gibi zaten tolerans olmasa bpu modifiyede olmazdı
limit flan bende duymadım 7 ileri dsg arabamda yazılımda war 1 bucuk yıldırda kullanıorum gecen
arkadasımn zoruyla dynoda cıktım bekirde belgelerimde kayıtta arabamda 310 nm tork cıktı
suanada kadarda şanzımandan bişi yaşamadım allaha sukur
stokken de cıkmıstım dynoya o da war kayıtlarda ordada 255 nm cıktı torkum
heleki garrett şöyle birsey yapıyor 400 beygir 1 milyon kilometre ama sen 450 alırsan alıosun kilometreler eline :)
Atlar gibi oldu ama, o zaman 7 ileri a3 1.4tsi ya güvenle remap yada yazılım yapabılır mıyız?
gel cicim nope
getrag f28 içinde 280 nm ler belirtilir fabrika verisi maksimum olarak ama ben bile 500 den fazla nm ile 2 yıldan fazla kullandım.
fabrika ürünü zorlamayın kırmayın elinize almayın biz de 1 milyon km arkasında duralım siz kurallara uyarsanız ha uymazsanızda büyük ihtimalle birşey olmuycak psikolojisine giriyor olmalı sonuçta ordaki dişlinin direkt olarak kırıldığı güç belki 1000 nm ama 1 haftada kırıldığı güç 500 nm stresse girmediği makul güç ise 250 nm olabilir.....
ahh ahh şöle biri tr'de çıkıp clio rs'e custom yazılım yapsa herhalde ilk yapacağım iş araca piston siparişi vermek olucak :icon_tup:
Mühendisler hiç bir zaman dizayndaki toleranslı limitleri açıklamazlar.Sadece derlerki kardeşim şu torka kadar kullanırsan ömür boyu veya milyon km'ler boyunca sıkıntısız kullanırsın öbür türlü ömürden yersin..Ki o limitleride üreten haricinde bir allahın kulu bilemez :)