dün cnr da gördüm giderken güsel sesler gelio maaşallah allah utandırmasın..
Printable View
dün cnr da gördüm giderken güsel sesler gelio maaşallah allah utandırmasın..
çafçuf etc :p
maşallah vidyolarını beklioruz :)
güzel proje ilklerden biri sanırım sorunsuz binersın inşaLLah..bu ısı konusuna gelınce bence bilMıorum varmı ama bi oil coller da takarsan bence baya bi faydasını görürsün..
302 HP , 316 Nm Tork :) Güncel hali.. 1 aya kadar kol-piston da geliyor hayırlısıyla.
http://img518.imageshack.us/img518/558/dyno12sj3.jpg
Ma$allah ma$allaaaah :)
Videoları bekliyoruz
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle,
canlı canlı izledim bugun dynsunu
yanlız dynoda aracın coolerına ya NOS yada CO2 basıosunuz bunu yapmanız fazla güç cıkmasına neden olur ama gercek gücünü görmenizede engel olur
ama şöle NX co2 spray alırsanız cooler üzerine ozaman her daim gazlerken bu güçlerde yürürsünüz
arac gercekten güsel bende piston ve kola gerek yok gibi bolt on gayet iyi güclere sahip piston kol la uraşıp daha nekadar daha güç almayı düşünüyorsunuz ?
Ben yoktum dyno'da fakat söylediler coolerın soğutulduğunu.. Bir süre sonra intercooların üzerine nos sıkan sistemi de koyucaz ;)
Kol Pistondan sonra 350 diye düşünüyoruz.. Ama sürekli 350'de ayarı tutar mıyız ona o zaman karar vericez.. 330'larda dolaşılabilir diye düşünüyorum kendi fikrim. Gerektiğinde ayarı açılır..
Maşallah nazar değmesin :) Kol ve pistonla işi sağlama almak en iyisi,şu halde riskli biraz dikkatli olmak lazım :)
ecu yok aracta superchıps var
büyük cesaret yaww neyse başarılarının devamını bekleriz:)
Evet ecu yok araçta..
yorumların için Teşekkürler sağol :)
keske bızımkısıde sadece chıple yuruse
kazasız belasız, sorunsuz, maşaallah çok güzel olmuş...:)
-Kanka biraz sabır 350 geliyorr .. :)
-Maşallahh ..