Gökhan bence arabanı önce vts yap, daha sonra vts üzerinden yükle
Printable View
Gökhan bence arabanı önce vts yap, daha sonra vts üzerinden yükle
Seninki 4 kapı 1.4 sanırım ?
Modifiye ye harcayacağın paraya Saxo VTS alarak mevcut gücü akabinde 120hp ye çıkarabilirsin.
Turbo yapana kadar swap olayı daha ekonomik olmaz mı?Gerçi ondada yasal sorunlar çok...
ya herkes gökhana aynısını söylüyor. git sat üstüne para koy vts al gti al falan.
ama adam aşık arabasına,üzerinde çok emek var e haliyle insanın içine sinmiyor satmak. kardeşim yukarda yazan doğru koy cebine 3-4 milyar.Powered by Sato Power ol gel.
..........................
www.saxosportsclub gayet başarılı tubolar var arastırmayı yapıyorum
noldu turbolamıyon mu şimdi?
sen merak etme,duyarsın yakında ne olup ne bittiğini kabakulak kankalarından...
ben bu konuyu acarken hiç bızaman yapcam etcem ortalıgı yıkcam dıye acmıyorum ben bana kalkıp yok vts al sat...arkadaşlar benle polemık yaratmayın madıdı durumum hakkındada kımse yorum yapmazsa sevınırım ... kımseye kalmamış benım turbo yapmam yada yapmama herkes kendınden sorumlu vts hayalımdı eevt ama ıstemıyorum o arabayı surya adam gıbı yorum atcak ınsanalr varsa saygı duyarım yok atılmıcaksa varsın kılıtlensın kafam bozulcak...
Konuyu aracımı turbo yapmak istiyorum ne yapmalıyım diye açsaydın samam hiçbirimizin sana VTS al diyeceğini.
Ayrıca daha yumuşak konuşmalısın, kimse seni maddi durumundan ötürü rencide etmek ya da arabandan soğutmak için değil daha mantıklı olacağı için VTS diyor. VTS alabilirsin diyen birine, Hayır VTS almak istemiyorum dersen olur biter. Tutup boş akıl vermeyin vs...gerek yok. Bunuda söylemek bana düşmez di arabaya yapacakların yanından konuşmasınıda öğrenmen gerekecek burada.
rezil etmeyin kendinizi
ya sana sureklı aynı seyı derlerse naparsın ...bunu bana sölermısn yada senın bılmedıgın belkı bana gelen laflar var konuyu belkı tam bılmıyosun ben kıme nasıl davrancagımı ıyı bılıyorum konumu dagıtmayın böle kalkıp bana nasıhat vermeyın konuma yazın olurmu...insanların bı sabır haddı var benımkı dolmuş kusura bakma
Kimsenin kimseyi rezil ettiğini düşünmüyorum ben.Burası bir forum paylaşım yeri herkez fikirlerini paylaşmak durumunda.
İsteyen istediğini yapabilir arabasına herkez özgür ben sadece fikir veririm herkez gibi saygı duyup duymamak fikir isteyene düşer.
En yakın dediğimiz arkadasımız bile bize böyle yapıyorsa Ceme bana ayıp derim.