arabada asırı cig yakıt kokusu var mı? samımı bı arkadasıdna varsa wideband baglat bı afr degerlerıne baktır ozellıkle 3000 devır cıvarlarında..
Printable View
o2 leri söylediğim gibi baskası ile değiştirdinmi ? :D
[QUOTE=ErK_aY;2118259]Pls help me...
Peugeot 207 Rc aracımda 900-2400 devirler arası silkeleme sorunu var sogukken fazla yapmasada ısınınca daha belirgin sekılde yapıyor.1nci vteste alt devirde atma yapıyor. arabanın performansında hiç bir kayıp yok. makinada ilk okudugumuz arıza ön zenginlik değeri cok zengin.
selam birebir aynı şikayet bndede var bilgisayara bağlandığında rölantide bile ön zenginlik değeri yüksekti aynı devirlerde bndede silkeleme yapıo trafikte çok canımı sıkıo acemiymişim gbi hareket edio:)orta susturucu iptali var ve remus susturucu var dünde dopullation faulity system diye bi arıza verdi sildirdim hayırdır inş.
Erkay debriyajın nasıl?volanda yapabilir silkeleme
Erkay problemi hallettirdi kendisi yazar çözümünü duyduğuma görede çok çok iyi gidiyor şuan arabası maşallah nazar değmesin.
benim integradada aynı sıkıntı var tüm sensörleri değiştim.bujileri buji kablolarını değiştim ama 2.ve3. viteste 3000 devire kadar kompresördeyken yada gaza az bastığımda yapıyor bunu.daha çözemedim çıldırtacak bu arıza beni.