Yüronun arabadan kastın yüroda turboluyor biliyorsunuzdur ve turbolandıktan sonra kaldırmak pek 1 mantıksız olacaktır bence...
Printable View
Yüronun arabadan kastın yüroda turboluyor biliyorsunuzdur ve turbolandıktan sonra kaldırmak pek 1 mantıksız olacaktır bence...
selam arkadaşlar bu gün arabamız calışıyor inşllah iyi olacak
İnşallah kazasız belasız çıkar araç, kolay gelsin, başarılar...
Yüronun Turbo ile denemeyi pek tavsiye etmem :)
Nasıl Yürüdüğünü Görse idiniz sanırım deneyelim kelimesini ağzınızdan bile kaçırmazdınız ve daha hiç bir ayarı yapılmadan böyle test te iken bile Yırtıcı :)
Yinede Bol şans :)
Ruhicim el elden üstündür,106 da çok sıkı yürüyor hemde kilosu yok,bizim arabada fena yürümüyo, böle işler belli olmaz, 106 da boş araba değil zaten.
Suan ufak tefek problemlerle uğraşıyoruz, aşırı ısıdan dolayı bazı tesisat kabloları zarar görüyor o yüzden bir ısı yalıtımı yapmamız lazım. Yalıtım yapılmadan arabayı çıkartmıycam zaten sanırım önümüzdeki hafta sonuna biter bir problem çıkmazsa.
Herkeze kolay gelsin çok merak ediyorum bende flash ile 106 yı bitince videolarını bekliyoruz.
Syagılar
selam yüregir ilk işim flas s bitince videosunu sana gönderecegim inşllah senin arabanda problemsiz werim alırsın inancımızda bu zaten
Yüreğir Artık bana da bi farklı Turbo Bulsak Diyorum...! Patlaması lazım Yoksa Rahat Etmeyeceğim. :)
Ruhi kardeş 106 nın nasıl gittiğini görmeden bence her 2 araba için sonuc yorumları yapma..Merak ederseniz kasım abinin yanına gidip nasıl yurudğunu görürsünüz..0-100=şuan beyin ayarları yapılmadan ve rodaj bitmediği halde 6 sn şuan beyin programlanmaya gittii,beyin programı bittikten sonra 106 direk rodaja girecektir.(hazır)
Yureğircim senin şansına zaten diyecek bişe bulamıyorum umarım artık sorun çıkmadan yurur type R ımız :) Bertone de revizyona girdi parçalarımız gelicek komple turbosunu değiştiriyorum pistonlar enjektörler egzantrikler baskı balatlar,egzoz manifoldu ve gerekirse piggyback alıp map yazdıracağız ama şuan için askıda gibi...Herkesin işi gucu rast gitsin :P Emekler büyük...
Beyin ve rodajla 5,5 olsa bile olsa benden tavsiye yüroya yaklaşmayı denemeyin bile:)Yalnız unutmadan Adana'da böyle çalışmaların olması,1 Adanalı olarak beni çok sevindiriyor.Herkese kolay gelsin ve umarım herkes hiçbir sorun yaşamadan kazasız belasız araçlarını kullanabilirler...
afedersiniz 106 ya kolları nerden aldın acaba ?
yurtdışından geldi kollar..
yurtdışından geldi kollar..
halil bizde bilioruz yureğirimin arabasını neler olabilieceğini.. sen bir heris ahmete sor bakalım 106 yı ne diyecek sana...
:) + 1 Jengo :)Alıntı:
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
biliyorum 106nında neler yapabildiğini ama şöyle söyleyim 2 aracıda biliyorum iddia olsa paramı yüroya yatırırım ama kumardır bu kazanmakta var kaybetmekte tabi:)Alıntı:
amaç kumar değil ustaların rekabeti die görüyorum....ortalığın kızışmasını kimse istemior yureğir benim kardeşim....
Ortalığın kızışacağı bir durumda yok zaten.Yüroda bu işi zevk olarak yapıyor bildiğim kadarıyla yani Kasım abiye karşı herhangi bir usta yok ortada.Sami abi yüro ve diğerleri zevk amaçlı olduğu için,Kasım abi gibi bu işten para kazanan bir ustaya karşı başka bir usta gibi bir durum söz konusu değil.Neyse burda bizim tartışmalarımız değil type-r ve 106 belirleyecek sonucu:)Herşeyin hayırlısı...
ama takılan turboda kkk16 yazıo yanlıs bilmiorsam buda buyuk bi turbo yapması lazım garrett t6 buukluunde olması lazım :confused:Alıntı:
Manimillion Nickli Üyeden Alıntı
markasını sormuştum ama :)Alıntı: