İlk olarak test aracımız 207 RCydi .Ve en son bugun Mini Cooper S R56 Yada uyguladıktan sonra paylaşmanın vakti geldi.
İlk Olarak Turbolar dağıtıldı ve inceleme altına alındı.Parçalar temizlendikten sonra
Rafımızdan
K04 Büyük Turbo emme ve egzoz palleri kutularından cıkarıldı.
Bu 2 parçayı mil ve kanat balanslarına baktıktan sonra rotor balansına bağladık.Durum oldukça güzeldi.Ardından 360 Derece thrust bearinge sahip tamir kiti çıkartıldı.Gövdeye ekstradan 2 mm çapında yağlama deliği açıldı.
Emme ve egzoz salyangozlarının içinde torna edilerek daha büyük kanatlarımzın takılması için yerimizi açtık.Ardından Turbomuzu topladıktan hemen sonra Turbo Ses balansında ses balansı 135 000 devirde maksimum 2.5 barda test altına aldındı.İşlemler bittikten sonra araca montajlandı.
Turbo dağıltıldığında
Standart Emme pali ve büyük emme palimiz
Emme salyangozunun içi büyütüldüğünde
Emme kanadına üstten bi bakış
Ve turbo bittikten hemen sonra
Aracın gün sonu garajdan cıktığındaki motor ve ecu tune listesi.
Ege Turbo Stage 2 Turbocharger
ETP Chip Tuning Remap By Arda Bentürk
Alta Racing Air İntake Kit
Forge İntercooler Kit
Fx Racing Custom Cat back egzoz kiti
FX Racing Custom Down Pipe
Havanın yağışlı olması nedeniyle otobanda kendim test ettim.Eskisine oldukça fazla tork artışını hissettim.Araç sahibi Mert abide oldukça beğendi .Malesef Dynomuz olmadıı için test edemedik .Araç bize İstanbuldan geldi.İstanbula gittiğinde Dyno üzerine çıkacak ve dyno sheetini benimle paylaşacaklar.
Beğenmeniz dileği ile